Vacature: Voorbewerker/spuiter en leerling voorbewerker/spuiter voor onze vestiging in Weert

FredOverig, WellCollLaat een reactie achter

Vacature: Voorbewerker/spuiter en leerling voorbewerker/spuiter voor onze vestiging in Weert

Ter aanvulling van het team van WellColl Weert zijn wij op zoek naar een voorbewerker/spuiter en een leerling voorbewerker/spuiter

 

Functie voorbewerker/spuiter

Als voorbewerker/spuiter wordt er van je verwacht dat je alle voorkomende schades zelfstandig kunt voorbewerken en spuiten. Naast jou zijn er 4 voorbewerkers en/of spuiters werkzaam en 5  schadeherstellers waarvan enkelen allround. Ervaring als voorbewerker is wenselijk, evenals ervaring als spuiter. 

Een unieke kans bij een club die veel waarde hecht aan een sterk team dat samen verantwoordelijkheid draagt. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week. 

Wat vragen wij?

  • Niveau 3 voorbewerker/spuiter 
  • Of vergelijkbaar niveau verkregen door ervaring

Functie leerling voorbewerker/spuiter

Ben je 1e, 2e of 3e jaars leerling voorbewerken/spuiten niveau 2 of 3 en ben je op zoek naar een nieuwe werkgever, dan ben je welkom om te reageren op deze vacature.

Wat bieden wij?

  • Een prettige werkomgeving in een leuk team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.
  • Marktconform salaris
  • Je maakt onderdeel uit van een grotere organisatie. Door middel van efficiënte onderlinge samenwerking tussen de vestigingen en vakgebieden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie met meer dan 130 collega’s. Naast schadeherstel bieden we een groot scala aan diensten aan. Kijk maar eens op onze website www.wellcoll.nl !

Voldoe je aan deze omschrijving dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar: pim.vanwell@wellcoll.com.

Bel je liever of wil je aanvullende informatie dan kun je contact opnemen met HR Medewerker mevrouw Pim van Well: 088 – 7580 891 of met Edwin Dirks vestigingsverantwoordelijke Weert 088 – 7580 851. 

oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.