WELLCOLL HEERLEN


WellCome bij WellColl Autoschade Heerlen


Bent u op zoek naar een autoschadebedrijf in Heerlen? WellColl Groep is hét bedrijf waar u naar opzoek bent. Wij zijn dé mobiliteitspartner wanneer het gaat om autoschade in Heerlen en omgeving. Of het nu gaat om het herstellen van hagel- of ruitschade, uw auto een nieuw uiterlijk wilt geven of geïnteresseerd bent in autobelettering, wij helpen u graag verder bij onze vestiging in Heerlen!

De contactgegevens en routebeschrijving zijn onder aan de pagina te vinden. Als u nog vragen heeft kunt u ten alle tijden telefonisch contact opnemen met een van onze enthousiaste medewerkers. Zij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen over autoschadeherstel en ruitschade. 

WellColl Groep heerlen

AUTOSCHADEHERSTELBEDRIJF WELLCOLL HEERLEN STAAT VOOR U KLAAR BIJ SCHADE

0%
Ontzorgen


0%
Klantgedreven


0%
Vakmanschap


0%
Betrokken


0%
Innovatie

Oorspronkelijk is WellColl Groep gestart als professioneel autoschadebedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot autoschadebedrijf met diverse vestigingen in Limburg, waaronder in Heerlen. Naast voor autoschade kunt u ons ook inschakelen voor diverse andere diensten, waaronder autocleaning, autoherstel, bedrijfswageninrichtingen, designspuiten, caravan- en camperservice, oldtimerestaurratie, kenteken overzetten, schadeherstel, ruitschade en voertuigvolgsystemen. Maar we bieden veel meer! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Waxoyl-behandelingen
  • Herstel aan brommobielen
  • Spotrepair
  • Dashboardreparatie
  • Expertise en WA verhaalservice
  • Bekleding reparatie
  • Dunlop luchtvering voor campers
  • Autoruiten tinten

Naast onze vestiging in Heerlen, kunt u ook bij WellColl Groep langskomen in Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Weert. Loop gerust eens binnen en laat u van deskundig en persoonlijk advies voorzien. 

VESTIGING

WellColl Heerlen

Beersdalweg 84

6412 PE Heerlen

KvK 1404 75 45

BTW NL 8016 206 24 B01

CONTACTPERSONEN


Vestigingsmanager Patrizio Fiori

Schademanager Gidy Hermans

OPENINGSTIJDEN


Maandag - vrijdag: 08.00 - 17.30

In het weekend zijn wij gesloten

TELEFOONNUMMERS


Vestiging 088- 758 08 10

Financiële admin. 088- 758 08 92

Personeelszaken 088- 758 08 91