WELLCOLL HEERLEN


Contact via Mail
Mail NU!
Contact via Telefoon
Bel NU!

WellCome bij WellColl Autoschade Heerlen


Bent u op zoek naar een autoschadebedrijf in Heerlen? WellColl Groep is hét bedrijf waar u naar opzoek bent. Wij zijn dé mobiliteitspartner wanneer het gaat om autoschade in Heerlen en omgeving. Of het nu gaat om het herstellen van hagel- of ruitschade, uw auto een nieuw uiterlijk wilt geven of geïnteresseerd bent in autobelettering, wij helpen u graag verder bij onze vestiging in Heerlen!

De contactgegevens en routebeschrijving zijn onder aan de pagina te vinden. Als u nog vragen heeft kunt u ten alle tijden telefonisch contact opnemen met een van onze enthousiaste medewerkers. Zij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen over autoschadeherstel en ruitschade. 


WellColl Groep heerlen

AUTOSCHADEHERSTELBEDRIJF WELLCOLL HEERLEN STAAT VOOR U KLAAR BIJ SCHADE

0%
Ontzorgen


0%
Klantgedreven


0%
Vakmanschap


0%
Betrokken


0%
Innovatie

Oorspronkelijk is WellColl Groep gestart als professioneel autoschadebedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot autoschadebedrijf met diverse vestigingen in Limburg, waaronder in Heerlen. Naast voor autoschade kunt u ons ook inschakelen voor diverse andere diensten, waaronder autocleaning, autoherstel, bedrijfswageninrichtingen, designspuiten, caravan- en camperservice, oldtimerestaurratie, kenteken overzetten, schadeherstel, ruitschade en voertuigvolgsystemen. Maar we bieden veel meer! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Waxoyl-behandelingen
  • Herstel aan brommobielen
  • Spotrepair
  • Dashboardreparatie
  • Expertise en WA verhaalservice
  • Bekleding reparatie
  • Dunlop luchtvering voor campers
  • Autoruiten tinten

Naast onze vestiging in Heerlen, kunt u ook bij WellColl Groep langskomen in Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Weert. Loop gerust eens binnen en laat u van deskundig en persoonlijk advies voorzien. 

VESTIGING

WellColl Heerlen

Beersdalweg 84

6412 PE Heerlen

KvK 1404 75 45

BTW NL 8016 206 24 B01

CONTACTPERSONEN


Vestigingsmanager: Patrizio Fiori

Schademanager: Gidy Hermans

OPENINGSTIJDEN


Maandag - vrijdag: 08.00 - 17.30

In het weekend zijn wij gesloten

TELEFOONNUMMERS


Vestiging 088- 758 08 10

Financiële admin. 088- 758 08 92

Personeelszaken 088- 758 08 88