Nieuws
19 februari, 2021

WellColl is nu ook officiele Tesla reparateur


Featured image for “WellColl is nu ook officiele Tesla reparateur”

Met trots delen wij jullie mede dat WellColl erkend is als een Approved Tesla Bodyshop. Na een half jaar voorbereiding heeft WellColl Autoschadeherstel inmiddels succesvol een fabrieksaudit doorlopen en is vanaf heden daarmee ook een officiële Tesla schadehersteller, of te wel in Tesla termen een Approved Tesla Bodyshop. Meerdere medewerkers hebben een uitgebreide training van meer dan 60 uur per medewerker van Tesla gehad. Daarnaast is er geïnvesteerd in speciale en geavanceerde apparatuur om te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen eisen die Tesla aan zijn schadeherstel netwerk stelt.

Door de directe relatie met de fabriek blijven wij op de hoogte van alle reparatievoorschriften voor alle modellen en kunnen anders dan andere schadeherstellers alle onderdelen die noodzakelijk zijn voor de reparatie van een schade direct bij Tesla inkopen. Als professioneel schadehersteller garanderen wij een hoogwaardige kwaliteit zodat de Tesla er weer uitziet als op het moment van de levering.

Naast het merk Tesla is WellColl ook voor een groot aantal andere merken een officiële reparateur, aangesteld door een regionale dealer of de importeur van het merk. Met Tesla heeft WellColl nu een totaal van 10 verschillende automerken die wij onze partner mogen noemen.

Image
Image