AUTOSCHADE

AUTOSCHADEHERSTEL IN HEEL LIMBURG

Autoschadeherstel in Limburg


Voor autoschade in Limburg kunt u bij ons terecht in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert.

WellColl is  lid van de landelijke keten AAS Schadeherstel en ook de branchevereniging Focwa. U kunt bij ons terecht  voor het herstellen van (autolak) schade van alle merken auto’s  met de modernste reparatie en auto uitdeuk en autospuiterij technieken, voor hagelschade of kleine deukjes met uitdeuken zonder spuiten, voor lakschade (krassen of krasjes) of steenslag op de bumper met spotrepair en sterretjes in de voorruit met ruitreparatie. Daarmee repareren we niet alleen kwalitatief hoogwaardig, maar ook kostenbesparend en met aandacht voor het milieu.

Is er sprake van een grotere deuk of beschadiging dan proberen we afhankelijk van uw wensen en voorschriften van de verzekeraars en fabrikanten, het plaatwerk uit te deuken met de modernste middelen.

Is uitdeuken niet mogelijk dan vervangen we plaatwerk door originele onderdelen. Bij grotere schade’s plaatsen we auto’s op een richtbank met meetsysteem zodat de auto qua maatvoering weer aan de fabrieksspecificatie voldoet. Uw auto uitdeuken en het spuiten van uw auto gaat daarmee perfect.

Wij, als WellColl Autoschade Limburg, gebruiken uitsluitend autolakken van de meest innovatie lakleverancier: Cromax van Dupont Axalta. We gebruiken watergedragen lakken in combinatie met luchtdrogende grondlakken en clearcoats. Deze lakken drogen binnen een half uur bij 20 graden Celsius. Dit levert een aanzienlijke milieuwinst op.

Voor kleine autoschade in Limburg zoals velgen, krasjes, interieur, doffe koplampen, parkeer deukjes, spotrepair is er een menukaart met vaste en faire prijzen. Dit is natuurlijk van belang als u de autoschade zelf moet betalen.

Contact formulier Autoschade

Met dit contact formulier kunt u een schademelden, een prijs of informatie opvragen en suggesties doen.
 • Maak een keuze uit onze diensten.
 • Geef in dit veld aan wat uw vraag of verzoek is.
 • Als bedrijf blijven wij ons ontwikkelen binnen en buiten de mobiliteitsbranche. Wij zouden het fijn vinden u daarvan op de hoogte te houden
 • U kunt hier eventeel foto's of een PDF met het formulier meesturen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: bvjpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  heerlen, kerkrade, maastricht, ROERMOND, sittard en weert

  IN LIMBURG BENT U MET UW AUTOSCHADE ALTIJD BINNEN 20 MINUTEN BIJ EEN VAN DE WELLCOLL VESTIGINGEN

  Complete afhandeling bij uw verzekeraar door ons autoschadeherstelbedrijf in Limburg


  Of u nu WA, WA Plus of volledig Casco verzekerd bent, we nemen u alle zorgen uit handen. Van de reparatie van uw autoschade tot en met de afhandeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Bij een WA verhaalschade kunnen we de autoschade expertise verzorgen. In de meeste gevallen moet u bij schade een schadeformulier invullen. Dat is met name van belang als er een andere partij bij de schade betrokken is. Wij helpen u graag bij het invullen van het schadeformulier. Natuurlijk verzorgen wij voor u tijdens reparatie passend vervangend vervoer. Afhankelijk van de afspraken met uw maatschappij is dit meestal gratis. Op die manier blijft u dus mobiel.

  De meeste verzekeraars en hun schade experts handelen de schade's van hun en onze klanten elektronisch af. Tegenwoordig zal alleen bij bijzondere gevallen een expert echt naar de auto komen kijken. Op basis van foto's die onze schademanager maakt van de schade vooraf, en tijdens de reparatiewerkzaamheden, wordt de autoschade en WellColl beoordeeld. Voor een expertise hoeft u geen afspraak met ons te maken. U kunt op de dag dat u heeft afgesproken met een expert uw auto bij ons achterlaten tijdens de openingstijden. We informeren u als u de auto kunt komen ophalen.

  Levenslange garantie op het lakwerk


  FOCWA is de branche organisatie van ons vakgebied. Zij stellen eisen aan opleiding en apparatuur en voeren audits. Daarnaast verzorgen ze voor de branche een garantiefonds.

  Alle WellColl autoschade bedrijven in Limburg zijn gecertificeerd voor FOCWA Categorie 2, complex voertuig reparatie. Daarom geven wij op alle auto uitdeuk en andere reparaties 4 jaar FOCWA-garantie. Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de gerepareerde onderdelen over. WellColl werkt volgens de algemene FOCWA leverings- en betalingsvoorwaarden. U kunt deze voorwaarden hier downloaden. U krijgt van WellColl maar liefst 4 jaar FOCWA garantie op de herstelde schade. Voor autoschade in Limburg bent u dus aan het juiste adres bij een van de vestigingen van de WellColl Groep.

  Door ons lidmaatschap van AAS Schadeherstel en onze leverancier Axalta Coatings zijn we in staat levenslange garantie te bieden op het  lakwerk welke we tijden de reparatie van uw auto hebben uitgevoerd. Dus voor het auto spuiten zit u bij WellColl extra goed.

  Autoschade in Limburg?

  Bij WellColl wordt u goed geholpen

  Certificering autoschadebedrijven in Limburg


  Onze processen worden constant gemonitord. Vandaar dat wij erg trots zijn dat wij als onderdeel van AAS Schadeherstel ketengecertificeerd zijn. Daarnaast nemen we onze verantwoordelijkheid inzake duurzaamheid. Onze processen worden telkens geoptimaliseerd om de duurzaamheid van de reparatie processen te vergroten. We zijn door de Stichting Duurzaam Reparareren op alle autoschade locaties in Limburg gecertificeerd.

  Als autoschade bedrijf

  al sinds 1953 gespecialiseerd in schade aan alle automerken

  Als dienstverlener

  gericht op optimale klanttevredenheid: het welzijn van u en uw auto, prima vervangend vervoer, afhandeling met verzekeraar en leasemaatschappij

  Als marktleider

  het best bereikbaar met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert


  Als trendsetter

  een uitgebreid portfolio aan diensten

  Als partner

  kostenbewust met budget repair zoals uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitreparatie en kunststofreparatie

  Als ondernemer

  aangesloten bij AAS Schadeherstel en Focwa


  Verzekeringsschade


  WellColl werkt voor zeer veel verzekeraars waar onder andere Achmea Schadeservice, Schadegarant, GlasGarant,  VvAA, DSM Assurantien, AON Schadeservice, Aegon Schadeservice, Klaverblad, ANWB, Noordhollandsche, Allianz, ASR Topherstel,   Unive en Unigarant. Voor een volledig overzicht aan verzekeraars klikt u hier.

  Via onderstaande knoppen komt u op pagina's met aanvullende informatie over het thema autoschade in Limburg en andere provincies. Zo is er algemene informatie samengevat in een FAQ (met onder andere Waarborgfonds, Total Loss, intake enz), informatie over vervangend vervoer of de leenauto tijdens reparatie, taxatie, expertise, schadevaststelling van uw autoschade, onze WA verhaalschade service of de volgorde van het gehele proces van intake tot aflevering.