Autoschade Limburg

Sinds 1953 dé schadehersteller van Limburg

Autoschadeherstel in Limburg voor alle merken

WellColl autoschade Limburg is  lid van de landelijke keten AAS Schadeherstel en ook de branchevereniging Focwa. U kunt bij ons terecht  voor het herstellen van (autolak) schade van alle merken auto’s  met de modernste reparatie en auto uitdeuk en autospuiterij technieken, voor hagelschade of kleine deukjes met uitdeuken zonder spuiten, voor lakschade (krassen of krasjes) of steenslag op de bumper met spotrepair en sterretjes in de voorruit met ruitreparatie. Daarmee repareren we niet alleen kwalitatief hoogwaardig, maar ook kostenbesparend en met aandacht voor het milieu.

Is er sprake van een grotere deuk of beschadiging dan proberen we afhankelijk van uw wensen en voorschriften van de verzekeraars en fabrikanten, het plaatwerk uit te deuken met de modernste middelen.

Is uitdeuken niet mogelijk dan vervangen we plaatwerk door originele onderdelen. Bij grotere schade’s plaatsen we auto’s op een richtbank met meetsysteem zodat de auto qua maatvoering weer aan de fabrieksspecificatie voldoet. Uw auto uitdeuken en het spuiten van uw auto gaat daarmee perfect.

Wij, als WellColl Autoschade Limburg, gebruiken uitsluitend autolakken van de meest innovatie lakleverancier: Cromax van Dupont Axalta. We gebruiken watergedragen lakken in combinatie met luchtdrogende grondlakken en clearcoats. Deze lakken drogen binnen een half uur bij 20 graden Celsius. Dit levert een aanzienlijke milieuwinst op.

Voor kleine autoschade in Limburg zoals velgen, krasjes, interieur, doffe koplampenparkeer deukjes, spotrepair is er een menukaart met vaste en faire prijzen. Dit is natuurlijk van belang als u de autoschade zelf moet betalen.

Voor autoschade in Limburg kunt u bij ons terecht in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert.

Miinister bezoekt autoschade Limburg

Minister Cora van Nieuwenhuizen op bezoek bij WellColl Groep

Miinister bezoekt autoschade Limburg

De Minister krijgt uitleg over de modernste inregelapparatuur voor radar en camera sensoren

WellColl is gevestigd in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert.

Dus in Limburg bent u met uw autoschade altijd binnen 20 minuten bij WellColl

Complete afhandeling bij uw verzekeraar door ons autoschadebedrijf in Limburg

Of u nu WA, WA Plus of volledig Casco verzekerd bent, we nemen u alle zorgen uit handen. Van de reparatie van uw autoschade tot en met de afhandeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Bij een WA verhaalschade kunnen we de autoschade expertise verzorgen. In de meeste gevallen moet u bij schade een schadeformulier invullen. Dat is met name van belang als er een andere partij bij de schade betrokken is. Wij helpen u graag bij het invullen van het schadeformulier. Natuurlijk verzorgen wij voor u tijdens reparatie passend vervangend vervoer. Afhankelijk van de afspraken met uw maatschappij is dit meestal gratis. Op die manier blijft u dus mobiel.

De meeste verzekeraars en hun schade experts handelen de schade’s van hun en onze klanten elektronisch af. Tegenwoordig zal alleen bij bijzondere gevallen een expert echt naar de auto komen kijken. Op basis van foto’s die onze schademanager maakt van de schade vooraf, en tijdens de reparatiewerkzaamheden, wordt de autoschade en WellColl beoordeeld. Voor een expertise hoeft u geen afspraak met ons te maken. U kunt op de dag dat u heeft afgesproken met een expert uw auto bij ons achterlaten tijdens de openingstijden. We informeren u als u de auto kunt komen ophalen.

De overkoepelende branche organisatie FOCWA

FOCWA is de branche organisatie van ons vakgebied. Zij stellen eisen aan opleiding en apparatuur en voeren audits. Daarnaast verzorgen ze voor de branche een garantiefonds.

Alle WellColl autoschade bedrijven in Limburg zijn gecertificeerd voor FOCWA Categorie 2, complex voertuig reparatie. Daarom geven wij op alle auto uitdeuk en andere reparaties 4 jaar FOCWA-garantie. Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de gerepareerde onderdelen over. WellColl werkt volgens de algemene FOCWA leverings- en betalingsvoorwaarden. U kunt deze voorwaarden hier downloaden. U krijgt van WellColl maar liefst 4 jaar FOCWA garantie op de herstelde schade. Voor autoschade in Limburg bent u dus aan het juiste adres bij een van de vestigingen van de WellColl Groep.

Levenslange garantie op het lakwerk

Door ons lidmaatschap van AAS Schade en onze leverancier Axalta Coatings zijn we in staat levenslange garantie te bieden op het  lakwerk welke we tijden de reparatie van uw auto hebben uitgevoerd. Dus voor het auto spuiten zit u bij WellColl extra goed.

Autoschade in Limburg?

Bij WellColl wordt u goed geholpen

Autoschade in Limburg?

Dan kunt u bij WellColl terecht

Certificering autoschadebedrijven in Limburg

Onze processen worden constant gemonitord. Vandaar dat wij erg trots zijn dat wij als onderdeel van AAS Schadeherstel ketengecertificeerd zijn. Daarnaast nemen we onze verantwoordelijkheid inzake duurzaamheid. Onze processen worden telkens geoptimaliseerd om de duurzaamheid van de reparatie processen te vergroten. We zijn door de Stichting Duurzaam Reparareren op alle autoschade locaties in Limburg gecertificeerd.

Als autoschade bedrijf

al sinds 1953 gespecialiseerd in schade aan alle automerken

Als dienstverlener

gericht op optimale klanttevredenheid: het welzijn van u en uw auto, prima vervangend vervoer, afhandeling met verzekeraar en leasemaatschappij

Als marktleider

het best bereikbaar met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert


Als trendsetter

een uitgebreid portfolio aan diensten

Als partner

kostenbewust met budget repair zoals uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitreparatie en kunststofreparatie

Als ondernemer

aangesloten bij AAS Schadeherstel en Focwa


WellColl is gevestigd in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert.

Dus in Limburg bent u met uw autoschade altijd binnen 20 minuten bij WellColl

Verzekeringsschade

WellColl werkt voor zeer veel verzekeraars waar onder andere Achmea Schadeservice, Schadegarant, GlasGarant,  VvAA, DSM Assurantien, AON Schadeservice, Aegon Schadeservice, Klaverblad, ANWB, Noordhollandsche, Allianz, ASR Topherstel,   Unive en Unigarant. Voor een volledig overzicht aan verzekeraars klikt u hier.

Via onderstaande knoppen komt u op pagina's met aanvullende informatie over het thema autoschade in Limburg en andere provincies. Zo is er algemene informatie samengevat in een FAQ, informatie over vervangend vervoer of de leenauto tijdens reparatie, taxatie, expertise, schadevaststelling van uw autoschade, onze WA verhaalschade service of de volgorde van het gehele proces van intake tot aflevering.