Autoschadeherstel

Sinds 1953 dé schadehersteller van Limburg

Universeel schadeherstel in Limburg

WellColl Autoschadeherstel Limburg is een universeel schade bedrijf en is lid van AAS Schadeherstel. Voor het herstellen van  (autolak) schade van alle merken auto’s  met de modernste reparatie en auto uitdeuk en autospuiterij technieken, bij hagelschade of kleine deukjes met uitdeuken zonder spuiten, bij lakschade (krassen of krasjes ) of steenslag op de bumper met spotrepair en sterretjes in de voorruit met ruitreparatie. Daarmee repareren we kwalitatief hoogwaardig, maar ook kostenbesparend en met aandacht voor het milieu. Is er sprake van een grotere deuk of beschadiging dan proberen we afhankelijk van uw wensen en voorschriften van de verzekeraars en fabrikanten, het plaatwerk uit te deuken met de modernste middelen. Bij grotere schade’s plaatsen we auto’s op een richtbank met meetsysteem zodat de auto qua maatvoering weer aan de fabrieksspecificatie voldoet. Uw auto auto uitdeuken en het spuiten van uw auto gaat daarmee perfect.

Wij als WellColl Autoschade Limburg gebruiken uitsluitend autolakken van de meest innovatie lakleverancier: Cromax van Dupont Axalta. We gebruiken watergedragen lakken in combinatie met luchtdrogende grondlakken en clearcoats. Deze lakken drogen binnen een half uur bij 20 graden Celsius. Dit levert een aanzienlijke milieuwinst op.

Voor kleine beschadingen aan uw auto zoals velgen, krasjes, interieur, doffe koplampenparkeer deukjes, spotrepair is een een menukaart met vaste en faire prijzen. Dit is natuurlijk van belang als u de schade zelf moet betalen.

WellColl Autoschade is gevestigd in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. 

Dé schadehersteller van Limburg

Complete afhandeling bij ons schadebedrijf

Of u nu WA, WA Plus of volledig Casco verzekerd bent,  nemen we u alle zorgen uit handen. Van de reparatie tot en met de afhandeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Bij een WA verhaalschade kunt we de autoschade expertise verzorgen. In de meeste gevallen moet u bij schade een schadeformulier invullen.     Dat is met name van belang als er een andere partij bij de schade betrokken is. Wij helpen u graag bij het invullen van het schadeformulier. Natuurlijk verzorgen wij voor u tijdens reparatie passend vervangend vervoer. Afhankelijk van de afspraken met uw maatschappij is dit meestal gratis. Op die manier blijft u dus mobiel.

De meeste verzekeraars en hun schade experts handelen de schade’s van hun en onze klanten elektronisch af. Tegenwoordig zal alleen bij bijzondere gevallen een expert echt naar de auto komen kijken. Op basis van foto’s die onze schademanager maakt van de schade vooraf, en tijdens de reparatiewerkzaamheden, wordt de schade en WellColl beoordeeld. Voor een expertise hoeft u geen afspraak met ons te maken. U kunt op de dag dat u heeft afgesproken met een expert uw auto bij ons achterlaten tijdens de openingstijden. We informeren u als u de auto kunt komen ophalen.

De overkoepelende branche organisatie Focwa

Focwa is de branche organisatie van ons vakgebied. Zij stellen eisen en voeren audits uit aan inrichting en opleiding. Daarnaast verzorgen ze voor de branche een garantie fonds.

Alle WellColl  autoschade bedrijven  zijn gecertificeerd voor Focwa Categorie 2, complex voertuig repararie. Daarom geven wij op alle auto uitdeuk en andere reparaties 4 jaar FOCWA-garantie. Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de gerepareerde onderdelen over. WellColl werkt volgens de algemene FOCWA leverings- en betalingsvoorwaarden. U kunt deze voorwaarden hier downloaden. U krijgt van WellColl maar liefst 4 jaar Focwa garantie op de herstelde schade. Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de geleverde onderdelen over.

Levenslange garantie op het lakwerk

Door ons lidmaatschap van AAS Schade en onze leverancier Axalta Coatings zijn we in staat levenslange garantie te bieden op het  lakwerk welke we tijden de reparatie van uw auto hebben uitgevoerd. Dus voor het auto  spuiten zit u bij WellColl extra goed.

Autoschade in Limburg?

Bij WellColl wordt u goed geholpen

Autoschade in Limburg?

Dan kunt u bij WellColl terecht

Certificering

Onze processen worden constant gemonitord. Vandaar dat wij erg trots zijn dat wij als onderdeel van AAS Schadeherstel ketengecertificeerd zijn. Daarnaast nemen we onze verantwoordelijkheid inzake duurzaamheid. Onze processen worden telkens geoptimaliseerd om de duurzaamheid van de reparatie processen te vergroten. We zijn door de Stichting Duurzaam Reparareren op alle locaties gecertificeerd.

Als autoschade bedrijf

meer dan 60 jaar gespecialiseerd in schade aan alle automerken

Als dienstverlener

gericht op optimale klanttevredenheid: het welzijn van u en uw auto, prima vervangend vervoer, afhandeling met verzekeraar en leasemaatschappij

Als marktleider

het best bereikbaar met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert


Als trendsetter

een uitgebreid portfolio aan diensten

Als partner

kostenbewust met budget repair zoals uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitreparatie en kunststofreparatie

Als ondernemer

aangesloten bij AAS Schadeherstel en Focwa

Verzekeringsschade

WellColl werkt voor zeer veel verzekeraars waar onder andere Achmea Schadeservice, Schadegarant, GlasGarant,  VvAA, DSM Assurantie, Meeùs Schadeservice, Aegon Schadeservice, Klaverblad, ANWB, Noordhollandsche,  Topherstel,   Unive en Unigarant. Voor meer informatie over verzekeringsschade klikt u hier.

Via onderstaande knoppen komt u op pagina's met aanvullende informatie over het thema autoschade. Zo is er algemene informatie samengevat in een FAQ, informatie over vervangend vervoer of de leenauto tijdens reparatie, taxatie, expertise, schadevaststelling van uw autoschade, onze WA verhaalschade service of de volgorde van het gehele proces van intake tot aflevering.

cropped Melvin van Hoey
6 augustus 2019

Vacature schadehersteller WellColl Kerkrade

Ter aanvulling van ons team in Kerkrade zijn wij op zoek naar een vakbekwame schadehersteller. WellColl Groep WellColl is sinds de oprichting van de eerste vestiging in 1952 uitgegroeid tot een sterke regionale speler in Zuid- en Midden-...

Door Fred0
iStock 910225022 e1553628283522
26 maart 2019

Samenvatting klantonderzoek – februari 2019

WellColl wil iedereen op elk gewenst moment, snel, prettig en deskundig van dienst zijn. Wij vinden dat onze klanten áltijd de beste service en kwaliteit verdienen. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en ...

Door Fred1
De automerken en hun emblemen
20 januari 2019

De automerken en hun emblemen

Elk automerk heeft een eigen embleem (logo) en vaak ook een unieke slogan. Deze emblemen zijn vaak in de loop van tientallen jaren geëvolueerd tot wat ze vandaag de dag zijn. De lezer van dit artikel heeft waarschijnlijk benzine in het ...

Door Fred0