Nieuws
8 januari, 2021

Flikken Maastricht


Featured image for “Flikken Maastricht”

Flikken Maastricht flitsers Volvo 


Flikken Maastricht is een Nederlandse politieserie die wordt uitgezonden op de Nederlandse omroep AVROTROS. Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken vormen in het pittoreske Maastricht het decor van deze top serie. De eerste aflevering is uitgezonden in 2007 en tot op heden is deze televisie serie een groot succes. Vanavond zal de eerste aflevering van het 15e seizoen van deze serie worden uitgezonden.

In het nieuwe seizoen hebben Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) de beschikking over een nieuwe undercover politie auto. Dit betreft een Volvo V60 welke doorlopend te zien is in het 15de seizoen.

Ook WellColl heeft wederom weer een kleine rol in deze aflevering. De Volvo van Eva en Floris is door Autoschade WellColl Maastricht voorzien van twee blauwe politie flitsers in de gril, waarmee deze auto op een echte undercover politie auto lijkt. Normaal gesproken bij een echte politie auto is dat een klus die enkele uren duurt en waarbij de installatie daarvan natuurlijk voor langere tijd gepland is. In dit geval was het de bedoeling de lampen provisorisch in te bouwen, en na de opnames weer uit te bouwen. Overigens zijn de opnames van de serie voor het grootste gedeelte gedeelte in Maastricht opgenomen. Daarnaast is ook abdij Rolduc als locatie gebruikt.

Dit is de tweede keer dat er voor WellColl een rol is weggelegd in de serie. In het seizoen van 2013 heeft onze VW T1 bus een rol gehad als figurant met als opname locatie het maasoever gebied. De foto's van toen hebben we hier voor de volledigheid nog eens toegevoegd. Het is altijd erg leuk om als bedrijf mee te kunnen werken aan een spraakmakende serie als Flikken Maastricht

Image

WellColl Autoschade Maastricht

Image
Flikken Maastricht 003

RentaRolla Volkswagen T1

Flikken Maastricht 010