Nieuws
23 oktober, 2020

Vacature 1e schadehersteller, aspirant Tesla reparateur


Featured image for “Vacature 1e schadehersteller, aspirant Tesla reparateur”

WELLCOLL ROERMOND

Ter versterking van het team van WellColl Roermond zijn wij op zoek naar een 1e schadehersteller

Wat houdt deze functie in als schadehersteller, aspirant Tesla reparateur

Onze vestiging Roermond zal binnenkort als enige reparateur in zijn regio merk erkend Tesla reparateur worden. Binnen de schadeherstelbranche is werken aan Tesla’s de Champions League van het vakgebied. 

Tesla is technologisch marktleider op het gebied van materiaalgebruik, hybride verbindingen, accu systemen en elektrische aandrijvingen waardoor het andere merken jaren vooruit is.

Door de verwachte groei van het bedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren schadehersteller die geïnteresseerd is in de nieuwste technieken en in samenwerking met Tesla hiervoor opgeleid wil worden.

Bij gebleken geschiktheid bieden we de kandidaat ook een kostenloze vervolgtraining aan tot Autotech Genius, het hoogst haalbare opleidingsniveau voor schadeherstel binnen onze branche, waarmee je tot de beste schadeherstellers van Nederland gaat behoren.

Dit is een unieke kans bij een club die veel waarde hecht aan een sterk team. En samen de verantwoordelijkheid draagt. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week.

Opleiding/ervaring

1e schadehersteller  

minimaal 3 jaar ervaring als vakvolwassen schadehersteller 

in het bezit van diverse aanvullende certificaten

Competenties

  • interesse in geavanceerde systemen en leervermogen;
  • teamplayer;
  • flexibele instelling
  • affiniteit met elektrotechniek in een auto
  • redelijk begrip van de Engelse taal

Wat bieden wij?

  • Een unieke kans om je voor te bereiden op de toekomst binnen je vakgebied
  • Een prettige werkomgeving in een leuk team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.
  • Marktconform salaris
  • Je maakt onderdeel uit van een grotere organisatie. Door middel van efficiënte onderlinge samenwerking tussen de vestigingen en vakgebieden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie met ruim 130 collega’s. Naast schadeherstel bieden we een groot scala aan diensten aan.

Voldoe je aan deze omschrijving? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur je motivatie en CV per e-mail naar onze HR medewerker mw. Pim van Well: pim.vanwell@wellcoll.com.

Bel je liever of wil je aanvullende informatie dan kun je contact opnemen met HR Medewerker mw. Pim van Well: 088 – 7580 891 of met dhr. Fred Collé Algemeen Directeur 088 – 7580 895. 

Oktober 2020