Nieuws
15 juli, 2015

Scootmobiel vervoer


Featured image for “Scootmobiel vervoer”

 Scootmobiel vervoer

Voor een particuliere klant hebben wij een Peugeot Partner voorzien van toevoegingen die zorgen voor extra veiligheid en een beter gebruiksgemak. Bij ons kwam de vraag om de kleine bestelwagen te voorzien van een laadvloer, wandbescherming en sidebars en daarmee geschikt te maken voor het vervoer van een scootmobiel. Tijdens overleg met de klant werden allen wensen besproken zodat er een comfertabel geheel zou ontstaan. Uiteindelijk is besloten de auto te voorzien van:

– Een 9 mm betonplex vlakke laadvloer inclusief sjor-ogen om de scootmobiel vast te kunnen zetten;
– Zijwandversteviging in de laadruimte om het risico op deuken van binnenuit te minimaliseren;
– Het bekleden van de laadruimte met hoogwaardig stof om beschadigingen aan de scootmobiel en de laadruimte te voorkomen;
– Sidebars met steps aan beide zijden voor een gemakkelijke instap;
– Een bumperbeschermplaat op de achterbumper om beschadigingen te voorkomen.Onderstaand de foto’s van het eindresultaat. De scootmobiel kan veilig en in stijl vervoerd worden.

We hebben nog veel meer mogelijkheden om het gebruiksgemak te vergroten. We kunnen een een bodemverlaging  aanbrengen die er voor zorgt dat de scootmobiel zo de auto kan oprijden. Ook zijn er mogelijkheden om met oprij platen te werken. Voor scootmobiel vervoer kunt u dus ook bij WellColl terecht en wij denken met u mee voor een passende oplossing binnen uw budget.

Dus naast de professionele inrichting voor bedrijven, bieden wij ook andere oplossingen zoals enkel een vlakke laadvloer en stoffering in de laadruimte. Wij denken altijd vrijblijvend met u mee met oplossingen die ook te verwezenlijken zijn, zowel voor bedrijven als particulieren.

Bel 088 7580 884 of stuur een email naar jeroen.vanwel@wellcoll.com voor een advies op maat!

Ook voor schade aan uw scootmobiel kunt u bij ons terecht.