Waxoyl100 Plus

Voor nieuwe auto’s jonger dan 3 maanden

De laklaag van uw auto krijgt met  Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout, luchtverontreiniging en het ozo gevaarlijke vogelpoep.

Dankzij een grondige behandeling met de lakverzegeling  ontstaat een beschermlaag die garandeert dat het exterieur van uw auto, de laklaag dus, zijn diepe glans behoudt. De nieuwe lak krijgt een speciale voorbehandeling. Deze behandeling zorgt voor een dieptereiniging van de nieuwe lak, zodat er een goede hechting ontstaat. De Waxoyl 100+ bevat hoogwaardige polymeren die diep in de lak trekken. Hierdoor worden de lakporiën afgesloten en kan het vuil niet meer in de lak dringen.

Waxoyl 300 x 300

Enkele belangrijke voordelen van Waxoyl 100+:
• Uw lak behoudt met deze  behandeling gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans;
• Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter;
• U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur;
• Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere inruil- of verkoopwaarde wordt behouden.

Voor een blijvend jong uiterlijk adviseren wij u om het exterieur te reinigen met Waxoyl autoshampoo.

De fabrikant geeft op de behandeling van een nieuwe auto drie jaar garantie indien de behandeling is uitgevoerd door een erkende dealer. WellColl is een geselecteerd dealer. Deze garantie is van kracht als de behandeling binnen drie maanden na de datum van ingebruikname is uitgevoerd.

Onderdelen die na een schadegeval zijn gerepareerd of vervangen, moeten onmiddellijk door een erkende dealer met Waxoyl 100+ worden behandeld. De kosten hiervan kunt u verhalen bij uw verzekering.

Na uitvoering van de behandeling met de lakverzegeling ontvangt u een garantiekaart. Bel voor meer info en het maken van een afspraak met één van onze vestigingen.

Prijs: Waxoyl 100+ met 3-in-1 onderhoudspakket slechts € 235,- inclusief BTW!