WellColl op Interclassics Maastricht

FredOldtimer

WellColl op Interclassics Maastricht

Van donderdag 14 tot en met zondag 17 januari vindt de 23ste editie van InterClassics Maastricht plaats. Deze internationaal gerenommeerde oldtimer beurs is met 35.000 m2 beursoppervlakte en 275 exposanten het grootste klassiekerevenement van de Benelux. Hoofdthema’s van deze editie zijn 100 jaar BMW en British Royals: Bentley & Rolls Royce.

InterClassics Maastricht is een kwalitatief hoogwaardige beurs die de bovenkant van de markt biedt waar het gaat om autohandel. De klassieke automarkt heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld. Buiten liefhebberij is de klassieke auto ook een gewild beleggingsobject geworden.

WellColl en Marvel Mystery Oil
WellColl staat op stand P.102 in Paviljoen-Zuid. We worden vergezeld door het team van Marvel Mystery Oil. Marvel Mystery Oil heeft als voordelen dat de motor van binnenuit wordt gereinigd en beschermd tegen extreme temperaturen en het brandstofverbruik wordt verlaagd. Ideaal dus voor alle automotoren, zowel van klassiekers als moderne auto’s. En tevens voor motorfietsen, trucks, landbouwmachines, plezierboten en tuinmachines. Bij gebruik van Marvel Mystery Oil als smeerolie zorgt het ook voor een langere levensduur van niet gemotoriseerd tuingereedschap: het gereedschap blijft soepel werken, slijt minder snel en gaat niet roesten.

Beursaanbiedingen
WellColl Groep | RentaRolla heeft een bijzondere beursaanbieding voor verhuur van onze VW T1 en T2’s. En Marvel heeft een aantal interessante pakketten tegen sterk gereduceerde prijzen samengesteld. Wij ontvangen u dan ook graag op onze stand!

Voor informatie en entree gaat u naar de website van Interclassics.