Vacature: Financial Controller

FredOverig, WellCollLaat een reactie achter

Update 24 april 2018: De vacature is vervuld, dank voor jullie interesse in ons bedrijf.

Gezocht: Financial Controller met een ondernemend karakter die enthousiast wordt van een dynamische werkomgeving

De WellColl Groep kent zijn oorsprong in de begin jaren ‘50 als Limburgs familiebedrijf in schadeherstel. De WellColl Groep is inmiddels uitgegroeid tot een complete en veelzijdige mobiliteitspartner met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. We voeren een uitgebreid pakket aan diensten rondom mobiliteit. Naast schadeherstelwerkzaamheden aan auto’s, campers en caravans houdt WellColl zich bezig met  bedrijfswageninrichtingen en verhuur en lease van auto’s binnen RentaRolla. Alle ondersteunende diensten zijn ondergebracht bij het WellColl Shared Service Center. De financiële afdeling verricht de administratie van een 15-tal BV’s. Het financiële team bestaat uit een financial controller en twee administratieve krachten. De functie van Financial Controller komt per 1 mei 2018 vrij.

Functie

Als controller houd je toezicht op en geef je leiding aan de financiële administratie. Je geeft financiële informatie en adviezen aan de directie en bereidt met hen het financiële beleid voor. Je bewaakt de financiële positie en resultaten van het bedrijf. Tot je taken behoort het inrichten en beheren van management informatiesystemen, administratieve systemen, werkwijzen en procedures. Ook houd je je bezig met de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyse, interne kostenverrekeningen, balansen, winst- en verliesrekeningen, begrotingen/budgettering en jaarrekeningen. Je verricht aangiften ten behoeve van de omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.

Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week met als standplaats Sittard. Veelvuldig contact met alle BV’s is noodzakelijk, dit zal veelal telefonisch plaatsvinden.

Wat vragen wij?

 • een afgeronde HBO opleiding (bv accountancy of bedrijfseconomie)
 • minimaal 5 jaar ervaring als (assistent) accountant of controller
 • analytische en kritische blik
 • in de breedte kunnen denken wat betreft algemeen bedrijfskundige onderwerpen, diepgang wat betreft financiële, bedrijfseconomische en fiscale onderwerpen
 • kunnen werken met verschillende soorten softwaresystemen (goede kennis van Excel, Visionplanner en Exact online is een pré)
 • zelfstandig kunnen werken en in teamverband
 • overtuigingskracht, initiatief en resultaatgerichtheid
 • gevraagd en ongevraagd advies geven, daarbij onafhankelijk kunnen denken
 • je bent integer en tactvol

Wat bieden wij?

 • Een informele en prettige werkomgeving in een leuk team waar collegialiteit hoog in het

      vaandel staat.

 • Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Je maakt onderdeel uit van een grotere organisatie. Door middel van efficiënte onderlinge samenwerking tussen de vestigingen en vakgebieden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie met meer dan 120 collega’s.

Voldoe je aan deze omschrijving dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Stuur dan je motivatie en cv voor 9 april 2018 per e-mail naar: karlijn.hendriks@wellcoll.com .

Wil je aanvullende informatie dan kun je contact opnemen met Algemeen Directeur Fred Collé: 088 – 7580 295 of Commercieel Directeur Vital Verheggen: 088 – 7580 882.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.