Nieuws
24 maart, 2021

Vacature autopoetser / reconditioner


Featured image for “Vacature autopoetser / reconditioner”

Deze vacature is inmiddels vervuld. Dank voor jullie interesse.

Voor ons team in Heerlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde autopoetser/reconditioner met passie voor zijn vak en een gezonde portie inzet en humor! 

WellColl Groep

WellColl is sinds de oprichting van de eerste vestiging in 1952 uitgegroeid tot een sterke regionale speler in Zuid- en Midden-Limburg die naast het verrichten van autoschadeherstel, inmiddels ook specialist is in diverse andere mobiliteitsdiensten waaronder: caravan- en camperservice, ruitreparatie en -vervanging, autobelettering, bedrijfswageninrichting, TomTom Telematics, oldtimerrestauratie en RentaRolla Autoverhuur | Autolease. 

Sinds 2016 is de WellColl Groep in heel Limburg vertegenwoordigd met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Weert.  

Functie

Als autopoetser ben je verantwoordelijk voor het van binnen en buiten poetsen van schadeauto’s en de leenauto’s. De schadeauto’s dienen na de reparatie afleveringsklaar gemaakt te worden. Dit is de kers op de taart! Daarnaast zal er  incidenteel professionele cleaning aan inruilauto’s verricht worden: reconditioning.

Deze werkzaamheden worden afgewisseld met kleine ritjes voor het halen van onderdelen, of om klanten naar huis te brengen.

Al met al een baan met genoeg afwisseling, waarbij je zelfstandig werkt, maar wel deel uitmaakt van  

een club die veel waarde hecht aan een sterk team dat samen verantwoordelijkheid draagt. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week. 

Wat vragen wij?

  • passie voor auto’s en een flexibele instelling 
  • rijbewijs B en bij voorkeur ook E
  • opgeruimd karakter en positieve kijk op het leven

Wat bieden wij?

  • Een prettige werkomgeving in een leuk team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.
  • Marktconform salaris
  • Je maakt onderdeel uit van een grotere organisatie. Door middel van efficiënte onderlinge samenwerking tussen de vestigingen en vakgebieden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie met meer dan 120 collega’s. Naast schadeherstel bieden we een groot scala aan diensten aan. Kijk maar eens op onze website www.wellcoll.nl !

Voldoe je aan deze omschrijving dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar: pim.vanwell@wellcoll.com.

Bel je liever of wil je aanvullende informatie dan kun je contact opnemen met HR Manager mevrouw Pim van Well: 088 – 7580 891.

maart 2021