Nieuws
10 mei, 2018

Truck surf hotel


Featured image for “Truck surf hotel”

In de ontwikkeling van kampeer vakanties loopt de ontwikkeling van een  1 of 2 persoonstentje, een bungalow tent voor het hele gezin, een camper bus tot een 8 persoon integraal camper. Allemaal hebben ze hun eigen voor en nadelen. Charme hebben ze allemaal.

Iets geheel nieuws is een soort hotel camper. Dit is een grote omgebouwde vrachtwagen met hydraulisch uitschuifbare wanden en dak. Daarmee wordt een soort hotel dubbeldekker camper gecreëerd.  Het fijne kampeer gevoel gecombineerd met de luxe van een hotel. Dit innovatieve mobiele hotel is volledig uitgerust en staat garant voor een onvergetelijke roadtrip. Op de eerste verdieping is er de woonkamer met banken en een tafel waar u kunt ontspannen. . De keuken is voorbereid om zelf maaltijden te bereiden en maaltijden te bereiden. Er is een toilet en, in een kamer ernaast, een badkamer waar u een fijne warme douche kunt nemen. Buiten de ingang is er een loungeterras met zitzakken om te ontspannen en te genieten van de prachtige zonsondergangen.

Via de trap komt u op de bovenste verdieping met 5 kamers – 4 gedeelde tweepersoonskamers met stapelbed en 1 privé-tweepersoonskamer met een tweepersoonsbed. Bij het Truck Surf Hotel kunt u kiezen voor een bed in een gedeelde tweepersoonskamer,  of als u met uw partner reist,  de privé-tweepersoonskamer. Elke kamer is uitgerust met airconditioning en een kluisje, waar u uw persoonlijke bezittingen kunt bewaren.

U kunt het surf hotel boeken voor trips in Portugal en Marocco.

 

Bekijk de video en de foto’s. Meer informatie vindt u op : http://trucksurfhotel.com