Reparatie grotere schade

Deze reparaties zijn vaak zeer arbeidsintensief. Zo moeten bij het vernieuwen van een zijwand alle doorvoeren (ramen, roosters, deur en serviceluik) worden uitgebouwd. Ook het lijstwerk rondom dient zorgvuldig te worden verwijderd. Daar de alumiumplaat van de zijwand uit 2 delen bestaat, hoeft soms alleen het beschadigde deel vernieuwd te worden. Is het interieur ook beschadigd, dan moet ook hier het meubilair, de bekleding enzovoort worden uitgebouwd en waar nodig worden vernieuwd.

Nieuwe originele onderdelen
WellColl bestelt de onderdelen die vervangen worden. In de praktijk blijkt dat er vaak lange levertijden van enkele weken tot enkele maanden op onderdelen bestaan. Helaas kunnen we daar niets aan doen. Na levering van de benodigde onderdelen zullen we uiteraard alles op alles zetten om de schade zo snel mogelijk te repareren.

Na het vernieuwen van de beschadigde onderdelen, worden alle uitgebouwde en gedemonteerde onderdelen weer teruggebouwd. Hierbij is een goede afdichting noodzakelijk om het binnendringen van vocht tegen te gaan.