Technolam

Staal en aluminium bedrijfswageninrichtingen

Inrichtingen op maat


Tecnolam is in veel gevallen het juiste merk voor de inrichting van uw bedrijfswagen/mobiele werkplaats. Waarom? Tecnolam levert onder andere kant-en-klare kasten voor de snelle beslissers maar ook inrichtingen op maat. En niet te vergeten het grote assortiment aan accessoires.

Het voordeel is dat de inrichtingen van Tecnolam modulaire systemen zijn. Hierdoor kan de ideale inrichting voor u en uw bedrijf worden samengesteld. Bestaande uit schappen, lades, bakjes, koffers en ruimtes die voor het uitvoeren van uw werkzaamheden nodig zijn.


Functioneel modulair systeem


Tecnolam werkt met lichtgewicht modulaire inrichtingen. Door de modulaire opbouw van het assortiment kunt u uw ideale inrichting naar eigen invulling samenstellen. Gaat u liever voor een inrichting op maat? Ook daar lenen de modules zich uitstekend voor. De medewerkers van WellColl Bedrijfswageninrichtingen staan voor u klaar om mee te denken in het samenstellen van een passende inrichting voor uw bedrijfswagen. 

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u advies op maat? Vul onderstaand contactformulier zo zorgvuldig mogelijk in. Een van onze adviseurs zal binnen een tijdsbestek van 24 uur contact met u opnemen. Mits de aanvraag op een werkdag is ingedient. 

  • Maak een keuze uit onze diensten.
  • Geef in dit veld aan wat uw vraag of verzoek is.
  • Als bedrijf blijven wij ons ontwikkelen binnen en buiten de mobiliteitsbranche. Wij zouden het fijn vinden u daarvan op de hoogte te houden
  • U kunt hier eventeel foto's of een PDF met het formulier meesturen.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: bvjpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.