FinnerUp

Aluminium bedrijfswageninrichtingen

Een professionele bedrijfswageninrichting verbetert de bedrijfsvoering in uw bedrijf. Het zorgt ervoor dat de gebruiker efficiënter in de uitvoering van zijn werkzaamheden wordt. Het zorgt voor een georganiseerde structuur, waardoor materialen en gereedschappen makkelijker te grijpen. Tevens is de voorraad inzichtelijker en is sneller duidelijk of er missende materialen zijn. 

FinnerUp is een compleet aluminium opgebouwde bedrijfswageninrichting. Alle profielen zijn gezet in één geheel, voor optimale krachtverdeling. Het is de lichtste inrichting in zijn soort met de sterkste opbouw. Dankzij het lichte gewicht, blijft er meer gewicht over om materialen/goederen te vervoeren. Daarnaast zorgt dit voor een betere wegligging en rijgedrag van het voertuig. De sterke optbouw maakt nadenken waar de zware spullen geplaatst moeten worden onnodig en doorhangen van bakken is niet aan de orde. Een belangrijk element is de veiligheid voor bestuurder. Door de sterke concurrentie en TÜV certificering als "veiligste inrichting in zijn klasse", zorgt de inrichting voor veiligheid in geval van een ongeluk of aanrijding. 


De unieke en simplissctische opbouw van FinnerUp zorgt voor enkele zeer unieke eigenschappen. Laadvermogen van bakken tot 300kg, laadvermogen van lades tot 100kg en laadvermogen van onderbouwlades tot 200 kg. Door deze hoge laadvermogens, kunnen wij bakken tot 3 meter breed, lades tot 1,25 meter breed en onderbouwlades tot 2 meter lang leveren. 

De opbouw geschiedt altijd van "scratch tot eindresultaat". Van een vlakke laadvloer met een eenvoudige inrichting, tot een complete mobiele werkplaats. De inrichting is helemaal naar wens te ontwerpen en te verwezenlijken. Dit gecombineerd met nuttige accessoires, maakt de bus tot een ideale werk-/ transportomgeving. Voor meer informatie kunt u via deze link naar het volledige overzicht van de accessoires


Voertuig

Minder brandstof- en onderhoudskosten. Uitgebreide mogelijkheden, imagoverhogend een beter gebruik van ruimte met mogelijkheden tot een kleiner model voertuig. Het voorkomen van misgrijpen. En keer-op-keer over te bouwen.


Kwaliteit

Lichtgewicht door het gebruik van aluminium met een oersterke constructie en een hoog draagvermogen voor bakken en schappen van 70kg per lade. Er is sprake van een hoge veiligheid voor mens en product.


Milieu

Keer-op-keer opnieuw te gebruiken. Past in ieders MVO-beleid door minder CO2 uitstoot van het lichtgewicht Aluminum is uitermate geschikt voor recycling.

Image
Image
Image

Vanaf € 550,- exclusief BTW

Alleen de bestuurderszijde. Alle pakketten zijn inclusief vloerplaat op maat.

Vanaf €  1.895,- exclusief BTW

Zowel bestuurders- als bijrijderszijde. Alle pakketten zijn inclusief vloerplaat op maat.

Vanaf €  3.395,- exclusief BTW

Zowel bestuurders- als bijrijderszijde. Alle pakketten zijn inclusief vloerplaat op maat.

Image

Ontwerptekeningen

Met AutoCAD worden uw wensen vertaald naar praktische oplossingen. Aan de hand van het ontwerp geven wij een beladingsadvies. Het zorgt voor optimalisatie van het rijcomfort, de veiligheid en het voorraadbeheer. Dit resulteert in een maximale besparing op brandstof- en onderhoudskosten. 

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u advies op maat? Vul onderstaand contactformulier zo zorgvuldig mogelijk in. Een van onze adviseurs zal binnen een tijdsbestek van 24 uur contact met u opnemen. Mits de aanvraag op een werkdag is ingediend. 

  • Maak een keuze uit onze diensten.
  • Geef in dit veld aan wat uw vraag of verzoek is.
  • Als bedrijf blijven wij ons ontwikkelen binnen en buiten de mobiliteitsbranche. Wij zouden het fijn vinden u daarvan op de hoogte te houden
  • U kunt hier eventeel foto's of een PDF met het formulier meesturen.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: bvjpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.