Uitdeuken zonder spuiten

Met uitdeuken zonder spuiten, ook wel uitdeuken zonder lakschade of restylen genoemd, verwijderen we relatief goedkoop kleine deukjes uit het plaatwerk zonder lakschade

Personenauto, camper of mobilehome uitdeuken zonder lakschade in Limburg

Bij WellColl Groep kunnen wij uw personenauto, camper, mobilehome of bedrijfswagen uitdeuken zonder daarbij lakschade te veroorzaken in de omgeving van Limburg. Dit doen wij aan de hand van uitdeuken zonder te spuiten. Heeft u dus schade aan uw auto, camper of caravan of uw bedrijfswagen? Kom dan langs bij WellColl Groep, wij helpen u graag!

Specialisme verwijderen kleine deukjes

Onze vakmannen hebben de veel ervaring en de beste gereedschappen

Uitdeuken zonder spuiten

Professioneel uitdeuken zonder lakschade in Limburg

Hagelstenen kunnen flinke schade aan het dak en de wanden van een personenauto, bedrijfswagen, caravan of camper aanbrengen. Bij WellColl Groep helpen wij u graag op één van onze vestigingen in Limburg met het uitdeuken zonder daarbij lakschade te veroorzaken. Dit is namelijk de meest kostenbesparende manier. Bij schade aan de wand(en) zijn er verschillende mogelijkheden:

·         In het geval van enkele kleine deukjes kan de wand zelf worden gerepareerd met Profile Repair;

·         Als door de vele deukjes deze methode technisch of economisch (te duur) gezien niet mogelijk is, wordt het betreffende deel van de zijwand vernieuwd. Er zijn hierbij twee mogelijkheden: de nieuwe plaat wordt over de oude plaat heen geplakt of de oude plaat wordt eerst verwijderd. In het eerste geval wordt de caravan wat zwaarder waardoor deze minder laadvermogen heeft.

 

Bij schade aan het dak zijn ook verschillende mogelijkheden. De dakplaat van een caravan kan bestaan uit een vast verlijmde dakplaat in een zogenaamde sandwichconstructie of een losliggende dakplaat die alleen aan de randen en rond de dakluiken is vastgezet. Bij een vast verlijmde dakplaat wordt in de meeste gevallen de nieuwe dakplaat op de oude dakplaat vastgelijmd. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van uitdeuken zonder lakschade in Limburg? Kom dan eens bij ons langs of bel ons op 088 – 758 08 10 voor meer informatie.

Verzekering

Belangrijk om te weten is dat de meeste verzekeraars in Casco en WA + polissen hagelschade gedekt hebben. Zijn er meer dan 10 hagelschade deukjes in uw auto, dan is het wellicht beter de schade via de verzekeraar af te handelen.

Indien de schade gedekt wordt door uw verzekering, verzorgen wij de gehele administratieve afhandeling met de maatschappij.

Bij een hagelschade calamiteit neemt u in alle gevallen contact op met uw verzekering om te overleggen of de hagelschade gedekt is. Bij een Casco polis is dit altijd het geval. Bij een WA + heel vaak.

Hagelschade calamiteit

Is er sprake van een hagelschade calamiteit, dan richten we in één of meer van onze vestigingen een speciaal hagelschade reparatiecentrum in. We maken dat dan kenbaar op onze startpagina.

Particuliere prijs uitdeuken zonder spuiten c.q. prijs uitdeuken zonder lakschade

Op de AAS Dagherstel menukaart vindt u de meest voorkomende kleine reparaties, dus ook voor het verwijderen van kleine deukjes.  Er staat duidelijk beschreven wat mogelijk is, wat de kosten zijn, en welke beperkingen er zijn voor de diverse toegepaste technieken. De op deze pagina beschreven uitdeuken zonder lakschade is onderdeel van AAS Dagherstel.


Uitdeuken zonder spuiten

Snel en goedkoop

auto uitdeuken zonder spuiten

WellColl is een Limburgs familiebedrijf met een een zeer brede dienstverlening rondom auto's, caravan & campers en bedrijfsvoertuigen. WellColl is in Limburg de grootste schadehersteller en heeft vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. Onder de vlag van Rentarolla is WellColl actief in autoverhuur en autolease.