Uitdeuken zonder spuiten en hagelschade

Met uitdeuken zonder spuiten, ook wel uitdeuken zonder lakschade of restylen genoemd, verwijderen we relatief goedkoop kleine deukjes uit het plaatwerk zonder lakschade zoals die bij parkeerdeukjes en hagelschade voorkomen

Personenauto, camper of mobilehome uitdeuken zonder lakschade in Limburg

Bij WellColl Groep kunnen wij  bij uw personenauto, camper, mobilehome of bedrijfswagen  kleine deukje die geen lakschade hebben verwijderen middels de uitdeuken zonder spuiten techniek.

Door parkeerdeuken of hagelschade ontstaan dit soort schades. De reparatie doen wij aan de hand van uitdeuken zonder te spuiten. Heeft u dus schade aan uw auto, camper of caravan of uw bedrijfswagen? Kom dan langs bij WellColl Groep in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard of Weert, wij helpen u graag!

Specialisme verwijderen kleine deukjes

Onze vakmannen hebben veel ervaring en de beste gereedschappen

Uitdeuken zonder spuiten

Professioneel uitdeuken zonder lakschade in Limburg

Hagelstenen kunnen flinke schade aan het dak en de wanden van een personenauto, bedrijfswagen, caravan of camper aanbrengen. Bij WellColl Groep helpen wij u graag op één van onze vestigingen in Limburg met het uitdeuken zonder daarbij lakschade te veroorzaken. Dit is namelijk de meest kostenbesparende manier.

Bij schade aan de wand(en) van caravans en camper met bobbeltjes plaat zijn er verschillende mogelijkheden:

·        In het geval van enkele kleine deukjes kan de wand zelf worden gerepareerd met Profile Repair;

·        Als door de vele deukjes deze methode technisch of economisch (te duur) gezien niet mogelijk is, wordt het betreffende deel van de zijwand vernieuwd. Er zijn hierbij twee mogelijkheden: de nieuwe plaat wordt over de oude plaat heen geplakt of de oude plaat wordt eerst verwijderd. In het eerste geval wordt de caravan wat zwaarder waardoor deze minder laadvermogen heeft.

Bij schade aan het dak zijn ook verschillende mogelijkheden. De dakplaat van een caravan kan bestaan uit een vast verlijmde dakplaat in een zogenaamde sandwichconstructie of een losliggende dakplaat die alleen aan de randen en rond de dakluiken is vastgezet. Bij een vast verlijmde dakplaat wordt in de meeste gevallen de nieuwe dakplaat op de oude dakplaat vastgelijmd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van uitdeuken zonder lakschade in Limburg?  Bekijk ook even de onderstaande video. De getoonde methode is met een van de mogelijke gereedschappen en hangt af van het aantal deukjes en de bereikbaar van de achterzijde. Kom dan eens bij ons langs of bel ons op 088 – 758 08 10 voor meer informatie.

Particuliere prijs uitdeuken zonder spuiten c.q. prijs uitdeuken zonder lakschade

Op de AAS Dagherstel menukaart vindt u de meest voorkomende kleine reparaties, dus ook voor het verwijderen van kleine deukjes.  Er staat duidelijk beschreven wat mogelijk is, wat de kosten zijn, en welke beperkingen er zijn voor de diverse toegepaste technieken. De op deze pagina beschreven uitdeuken zonder lakschade is onderdeel van AAS Dagherstel.

Hagelschade en uw verzekering

Belangrijk om te weten is dat de meeste verzekeraars in Casco en WA + polissen hagelschade gedekt hebben. Zijn er meer dan 10 hagelschade deukjes in uw auto, dan is het wellicht beter de schade via de verzekeraar af te handelen.

Indien de schade gedekt wordt door uw verzekering, verzorgen wij de gehele administratieve afhandeling met de maatschappij.

Bij een hagelschade calamiteit neemt u in alle gevallen contact op met uw verzekering om te overleggen of de hagelschade gedekt is. Bij een Casco polis is dit altijd het geval. Bij een WA + heel vaak.

Hagelschade calamiteit

Is er sprake van een hagelschade calamiteit, dan richten we in één of meer van onze vestigingen een speciaal hagelschade reparatiecentrum in. We maken dat dan kenbaar op onze startpagina.

Uitdeuken zonder spuiten

Hagelschade is een toenemend probleem in Europa,maar zeker ook in Nederland. Een hagelbui komt vaak onverwacht en valt zeer plaatselijk. U heeft het zeker al eens meegemaakt. In ons eigen land of misschien wel tijdens uw vakantie in het buitenland. Tijdens een hagelbui raken vaak duizenden auto’s, caravans, campers en opstallen beschadigd. We spreken dan van hagelschade calamiteit. Doordat een hagelbui vaak gepaard gaat met storm, ontstaat er naast de directe inslag van hagel ook van nog andere schade. Rondvliegende dakpannen, dakluifels en afbrekende takken enzovoort zorgen ook voor een flinke schadepost. Bij Casco en WA plus is ook deze schade meeverzekerd. Let daarom goed op hoe u zich verzekerd.

Bij een lichte hagelbui kunnen we met uitdeuken zonder spuiten, ook wel uitdeuken onder lakschade of restylen genoemd, uw auto hagelschade repareren. Bij een zware hagelbui is het vaak een combinatie van uitdeuken zonder spuiten, en normaal schadeherstel om de hagelschade te herstellen.

Hagelschade repareren kosten

De kosten voor het repareren van hagelschade hangen af van:

  • Het aantal inslagen
  • De breedte en de diepte van de inslagen
  • Het materiaal, normaal staal, versterkt staal, alu
  • De bereikbaarheid van de achterkant van de deukjes

WellColl heeft zelfs ervaring met hagelschade calamiteiten in het buitenland. Er kunnen in sommige gebieden 30-80 duizend auto’s beschadigd raken bij een regionale heftige hagelbui.De lokale reparateurs kunnen dan de vraag niet meer bijbenen. Klanten zouden mogelijk een tot 2 jaar wachttijd in koop moeten nemen om hun hagelschade te laten repareren. Om dat te voorkomen kunnen buitenlandse verzekeraars de expertise van WellColl op dit vlak inschakelen.

Hagelschade aan uw auto

Voldoende herstelcapaciteit bij een hagelschade calamiteit.

Bijna elk jaar is er in Nederland op kleinere of grotere schaal sprake van een hagelschade calamiteit. Daardoor duurt het een hele tijd voordat alle hagelschade weer hersteld is. Van automobilisten weten we dat zij het niet prettig vinden zo lang te moeten wachten. Daarom reserveert WellColl voor een hagelcalamiteit altijd extra herstelcapaciteit. Bij onze 6 vestigingsplaatsen in Limburg. Om zodoende elke automobilist en bezitter van eencaravan of campersneller en met meer service van dienst te kunnen zijn.
In geval van een hagelcalamiteit maken we dit bekend via onze homepage. Uw auto hagelschade is dan relatief snel verholpen.

Ook zien we dat de grote verzekeraars inspelen op de trend van een toenemende schadelast. Bij een calamiteit stelt vaak een regionale reparateur in om de hagel coordinatie centrum op te treden. Klanten van die verzekeraars worden dan op 1 regionale locatie, die daar optimaal voor is ingericht, met hun schade geholpen.

WellColl is een Limburgs familiebedrijf met een een zeer brede dienstverlening rondom auto's, caravan & campers en bedrijfsvoertuigen. WellColl is in Limburg de grootste schadehersteller en heeft vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. Onder de vlag van Rentarolla is WellColl actief in autoverhuur en autolease.