Auto velgen reparatie

Heeft u stoeprandschade aan uw velgen? Auto velgen repareren en velg reparatie snel en tegen vaste prijzen

velgen reparatie en herstel

Soort aluminium velg beschadiging

Beschadigde lichtmetalen velgen, vaak stoeprand schade of corrosie door steenslag.

Beschrijving beschadiging

Bij het raken van een stoeprand kan een auto velg lelijk worden beschadigd, met name de randen van de velg. Door deze stoeprandschade ziet een auto velg er optisch niet meer mooi uit. Ook weersinvloeden en strooizout in de winter kunnen veroorzakers zijn van beschadigingen aan velgen. Als de beschermde blank lak op een auto velg is beschadigd door stoeprandschade of steenslag, dan kan strooizout gaan reageren met het lichtmetaal van de auto velg. Dit is herkennen aan grijswitte kruipsporen van corrosie onder de blanke lak. Wordt deze corrosie niet hersteld dan zal de corrosie vanonder de beschermende lak zich verder uitbreiden. IN het ergste geval bladdert dan de beschermende coating af.

Grootte van de lichtmetalen velg beschadiging

Oppervlakkige schades zoals krasjes etc. kunnen prima hersteld worden. Als een velg 'in onbalans is' (krom), kan deze methodiek van velgen herstellen en opnieuw spuiten helaas niet worden toegepast. Wij gaan dan samen met u  voor deze velgen reparatie op zoek naar een andere oplossing.  Zijn er behalve nog andere zaken aan uw auto beschadigd. Kijk dan even op de AAS Dagherstel menukaart.  Daar vindt u tal van kleine beschadigingen die we herstellen tegen vaste prijzen.

velgen reparatie stoeprand schade Koplampen polijsten Limburg
velgen repareren velgen spuiten

Met onze velgen reparatie zien uw velgen er weer tiptop uit!

Velgen repareren zorgt er ook voor dat het totaal plaatje op uw auto klopt

Beschrijving van het repareren van de lichtmetalen velgen

De band wordt leeg gelaten en naar achteren gedrukt. Daardoor ontstaat er de ruimt om de buitenste ring van de velg goed te bewerken. De stoeprand schade of een andere beschadiging wordt eerst gerepareerd waarna de velg opnieuw wordt gespoten met eerst de basis kleur (meestal zilver) en vervolgens een wordt er een extra laag blanke lak (transparante lak) op de velg aangebracht. Let op: het spuiten van velgen kan alleen bij velgen die al gespoten zijn. Dat is bij het merendeel van lichtmetalen velgen het geval. Indien velgen gepolijst zijn of deels gepolijst, kan dit alleen door polijsten weer als nieuw gemaakt worden.  Twijfelt u, kom dan gerust even langs voor gratis advies! WellColl heeft 6 vestigingen in Limburg, dus voor velgen reparatie altijd dichtbij.

WellColl gebruikt uitsluitend materialen en middelen van een professionele fabrikant.

Alu velgen reparatie kosten inclusief BTW

Prijs per velg 110 euro, voor 4 velgen 400 euro. De velgen spuiten wordt voor deze prijs alleen aan de zichtzijde gespoten. Heeft u aanvullende wensen, bespreek dat dan vooraf.

Maximale aluminium velg reparatie tijd

Per velg 2 uur, voor 4 velgen 6 uur.

Garantie

Op alle velg reparaties verlenen wij vier jaar Focwa garantie.

Wachtverzachters

Maak tijdens het velg herstel gerust gebruik van onze werkplek met WIFI of vraag naar onze leenfiets! Wilt u toch een vervangende auto? Voor 25 euro inclusief BTW staat er één voor u klaar.

 

Een velg reparatie is goedkoper dan nieuwe velgen

Velgen herstel = snel en goed

Het finishing touch

Professionele velg reparatie

WellColl is een Limburgs familiebedrijf met een een zeer brede dienstverlening rondom auto's, caravan & campers en bedrijfsvoertuigen. WellColl is in Limburg de grootste schadehersteller en heeft vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. Onder de vlag van Rentarolla is WellColl actief in autoverhuur en autolease.