Bedrijfswagen inrichting Limburg

Bedrijfswageninrichtingen in aluminium, metaal of hout: Efficiënt, kostenbesparend, veiliger en imago verhogend: u kunt eigenlijk niet zonder.

Een Finnerup bedrijfswageninrichting verbetert de bedrijfsvoering in uw bedrijf.   Het zorgt ervoor dat een monteur of een  ZZP ondernemer efficiënter in de uitvoering van zijn werkzaamheden wordt. Alle voorraden, materialen en gereedschappen kunnen geordend opgeborgen worden. Dat zorgt ervoor dat er op locatie niet mis gegrepen wordt en voorkomt momenten zoals "Ik wist zeker dat ik dat onderdeel bij me had"

In vergelijking tot een houten of stalen bedrijfswageninrichting is een aluminium  lichter en veiliger.

WellColl is een Limburgs familiebedrijf en is leverancier van Finnerup bedrijfswageninrichtingen voor heel Limburg en oostelijk Brabant. Voor elk merk en type bedrijfswagen hebben wij een oplossing op maat. Van een vlakke laadvloer tot een complete mobiele werkplaats met alle mogelijke accessoires voor in en op uw bedrijfswagen.

Onze voordeelpakketten bieden gestandaardiseerde inrichtingen tegen een zeer scherpe prijs. Op onze pagina met gerealiseerde toepassingen ziet u enkele van onze referenties met duidelijke foto's.

Ook voor houten bedrijfswageninrichtingen en betimmeringen kunt u bij ons terecht. Naast onze metaal gereedschappen hebben we hebben een compleet ingerichte houtwerkplaats ter beschikking. U kunt uw bestelbus inrichting zelf samenstellen, dit in overleg met onze adviseurs.

Overtuig u van de mogelijkheden en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. U kunt ook een email sturen naar bedrijfswageninrichting@wellcoll.com en dan nemen wij zo snel mogelijk met u op! Ook kunt u op de contactpagina een formulier invullen.

Specificaties en bijzonderheden van de aluminium Finnerup bedrijfswageninrichtingen

Oersterke constructie

– Stalen geleidingen voor de schuifladen
– Draagkracht 70 kg per lade
– Hoog draagvermogen voor bakken en schappen
– TÜV gekeurd

Bespaart gewicht

– Aluminium is licht en oersterk
– Meer laadvermogen
– Meer veiligheid
– Kostenbesparend

Reduceert uw autokosten

– Minder brandstofverbruik door gewichtsbesparing
– Eenvoudig aan te passen en over te bouwen in nieuwe auto
– Mogelijkheid voor andere voertuigkeuze door gewichtsbesparing

Efficient en praktisch

– Beter gebruik van de ruimte
– Minder misgrijpen en zoeken door opgeruimde inrichting
– Optimale veiligheid voor mens en product
– Te complementeren met tal van accessoires

Milieuvriendelijk

– Aluminium is keer op keer te recyclen en is het ideale materiaal voor uw bedrijfsbus inrichting
– Finnerup past in uw MVO-beleid
– Minder brandstofverbruik is minder CO2

Design

– Doordacht ontwerp
– Mooi en praktisch design
– Met onze inrichting maakt u een goede indruk bij uw klanten

Bedrijfswagen inrichting
Een Bedrijfswageninrichting maakt uw bedrijfsvoering efficiënter.
Een goed ontworpen bedrijfswageninrichting =

Aluminium

Aluminium als materiaal zorgt door het lage eigen gewicht voor meer netto laadvermogen en een lager brandstof verbruik. Een eenmaal ingebouwde bedrijfsbus inrichting bouwen we ook weer in uw volgende nieuwe bestelauto. De afschrijvingstermijn wordt daardoor aanzienlijk verlengd. Aluminium is een grondstof die zeer goed te reclyclen is. Zo draagt u ook weer uw steentje bij aan het milieu. Finnerup is verder als enige fabrikant van bedrijfswagen inrichtingen TÜV gekeurd.

Geld besparen

Een goed ontworpen bedrijfswageninrichting zorgt voor duidelijk efficiëntere monteurs. Gereedschappen en materialen krijgen in de bedrijfsauto hun vaste plaats. Onnodig zoeken van spullen wordt voorkomen. Door een beter gebruik van ruimte kunnen meer materialen mee in de bus. Het gebeurt minder vaak dat een klus onderbroken moet worden omdat een bepaalde klem, buis of bout/moer niet voorradig was in de bedrijfswagen. Kortom,  een goede bedrijfswageninrichting bespaart uw onderneming geld.

Leasen

Is uw bedrijfsauto geleased, dan kan vaak de bedrijfswagen inrichting mee geleased worden. We hebben ook regelmatig acties waarbij de bus en de inrichting combineren.

Garantie

Finnerup bedrijfswageninrichtingen zijn praktisch onverwoestbaar. Vandaar dat wij zonder blikken of blozen 3 jaar garantie geven.

Een bijkomend voordeel voor u is dat de levensduur van uw inrichting tot 15 jaar kan oplopen. Hierdoor kunt u de inrichting makkelijk tot minimaal 3 keer toe (laten) ombouwen. Dat is ook een garantie! En dat past weer mooi in het streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

We hebben een demo bestel auto met een bedrijfswagen inrichting waarmee we graag even langskomen.

Altijd dicht in de buurt

Doordat WellColl in Limburg gevestigd is in Sittard-Geleen, Heerlen, Maastricht, Kerkrade, Roermond en Weert, is een inbouwstation altijd dicht in de buurt. We hebben de capaciteit om hele grote wagenparken in een beperkte tijd om te bouwen.

Overtuig u van de mogelijkheden en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. U kunt ook een email sturen naar bedrijfswageninrichting@wellcoll.com en dan nemen wij zo snel mogelijk met u op!

Kostenbesparing door het lage gewicht

Milieubewust
Finnerup wordt volledig in Denemarken ontwikkeld en geproduceerd. Denemarken geldt als één van meest milieubewuste productielanden van de wereld mede door het gebruik van ruim 20% windenergie. Finnerup heeft voor de productie van haar bedrijfswagen inrichtingssysteem bewust gekozen voor het gebruik van zo veel mogelijk aluminium. Circa 95%. Aluminium is na profilering onverwoestbaar, licht van gewicht en behoeft geen nabehandeling ter voorkoming van corrosie.

Momenteel wordt ca. 33% van de productie van nieuw aluminium vervaardigd uit gerecycled aluminium. Het grote voordeel van recycling is de geringe energie input. 5% van de oorspronkelijke energiebehoefte voor nieuw aluminium is nodig voor het maken van nieuw aluminium uit aluminiumschroot.

Minder CO2-uitstoot


In het TNO rapport van 2005 stelde men al dat de reductie van iedere 50 kg in een voertuig vermindering van het brandstofverbruik en de uitstoot van CO2 bevorderd. In het kader van verantwoord ondernemerschap en op aandringen van de overheid is er steeds meer belangstelling voor schonere en dus ook lichtere bedrijfswagens. De overheid verleent daarom de gebruiker van dit soort voertuigen interessante premies om zo milieu en energie te besparen.

Een Finnerup bedrijfswageninrichting reduceert het gewicht ten opzichte van een stalen inrichting met zo’n 50%. Niet alleen door het gebruik van aluminium, maar ook door een slimme manier van construeren. Minder eigen gewicht betekent simpelweg meer ruimte voor de uitrusting van de bedrijfsauto en heeft tevens een invloed op het brandstofverbruik en onderhoudskosten

Positieve gevolgen van gewichtsbesparing:
• Minder brandstofverbruik =  kostenbesparing
• Minder CO2-uitstoot
• Meer nuttig laadvermogen
• Meer veiligheid door kortere remweg

Rekenvoorbeeld

Praktijkvoorbeeld: MB Sprinter/ VW Crafter met een Finnerup bedrijfswageninrichting
Kilometers per jaar: 30.000
Duur contract: 4 jaar
Gewichtsbesparing : ca. 150kg
Brandstofprijs: € 1,50 (Diesel)
Conversiefactor Diesel: 3,135 kg CO2/liter
Brandstofbesparing: ca 1 liter / 100 km
CO2-Reductie: 3,1 kg CO2 / 100 km

Berekening:
120.000km x 1 liter/100km

= 1.200 liter x € 1,50 = €1.800,–
= 1.200 liter x 3,135 kg CO2 = 3.762 kg CO2 = 3,8 ton CO2 reductie

Bijkomende besparingen:
Minder slijtage aan banden
– Remmen en schokbrekers € 200,-
– Kostenbesparing na 4 jaar per voertuig € 2000,-