bedrijfswageninrichtingen

INRICHTING VOOR ELK TYPE BEDRIJFSWAGEN

bedrijfswageninrichting

INRICHTING VOOR ELK TYPE BEDRIJFSWAGEN
Contact via Mail
Mail NU!
Contact via Telefoon
Bel NU!

WellColl Automotive Solutions is in Limburg de leverancier en installateur van bedrijfswageninrichtingen, carrosseriebouw en food- en promotievoertuigen. Voor elke bedrijfswagen hebben wij een oplossing op maat. Van een vlakke laadvloer tot een complete mobiele werkplaats met alle mogelijke accessoires voor in en op uw bedrijfswagen. Daarnaast zijn alle food- en promotievoertuigen uniek in zijn soort, omdat dit volledig maatwerk is.

Onze voordeelpakketten bedrijfswageninrichtingen bieden zijn standaard pakketten tegen een zeer scherpe prijs. Dit hoeft dus niet te betekenen dat een maatwerkinrichting persé duurder is. In onze webshop kunt u een geschikte bedrijfswageninrichting selecteren en bestellen. De accessoires zijn ook los te bestellen, waarbij wij u graag adviseren over de mogelijkheden. De food-en promotievoertuigen vergen altijd een persoonlijk gesprek om tot een ontwerp te komen. Overtuig u van de mogelijkheden en maak een afspraak met één van onze adviseurs. Wij adviseren u altijd van het juiste product, omdat wij dealer zijn van meerdere en verschillende merken!

FINNERUP

LICHT GEWICHT ALUMINIUM INRICHTINGEN

LEES MEER

Het deense Finnerup is de lichtste en sterkste inrichting in zijn klasse en vervaardigd uit 96% aluminium. Een oersterke, op maat gemaakte bedrijfswagen inrichting!

 • Sterk en veilig bus inrichting ontwerp met 3 jaar volledige garantie;
 • Minder brandstofverbruik door gewichtsbesparing;
 • Lichtgewicht, dat biedt meer laadvermogen en meer veiligheid;
 • Na een levensduur van minimaal 15 jaar volledig recyclebaar;
 • Finnerup inrichtingen zijn recyclebaar en worden in recyclebare materialen verpakt.

houten inrichting

MAATWERK HOUTEN BEDRIJFSWAGENINRICHTING

LEES MEER

Een houten bedrijfswageninrichting zorgt voor het stukje maatwerk tot in de kleinste details. Wij vervaardigen elke inrichting op maat door gebruik van watervaste berken multiplex. Deze houtsoort is sterk en relatief lichtgewicht. Een houten inrichting is vooral interessant als u net dat stukje maatwerk zoekt, dat een aluminium inrichting niet bieden kan.

 • Maatwerk tot in de kleinste details;
 • Leverbaar in lichtgrijs of lichtbruin;
 • Upgrade mogelijk door combinatie met staal/aluminium;
 • Benut elke ruimte in de bus.

ACCESSOIRES

ALLE BENODIGDE ACCESSOIRES VOOR UW INRICHTING

LEES MEER

Door de werkzaamheden die wij verrichten aan alle soorten bedrijfswagens/promotievoertuigen, hebben wij een grote verscheidenheid aan accessoires. Accessoires voor aan de binnenzijde van het voertuig, of aan de buitenzijde van het voertuig. Denk hierbij aan sidebars, imperiaals, verlichting, glasrestelen, kunststofkoffers en nog meer. Accessoires vergroten de veiligheid, robuustheid en met name de efficiency van het gebruik van uw voertuig.

SPECIALS

FOODTRUCKS, PROMOTIEVOERTUIGEN EN PRESENTATIEWAGENS

LEES MEER

Onze foodtrucks onderscheiden zich in kwaliteit, doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit materialen en apparatuur. Foodtrucks dienen niet enkel een aantrekkingskracht te hebben op klanten, maar moeten ook dienen voor een efficiënte werkwijze en gebruiksgemak. Mede door de belangrijke inventarisatie en ontwerpfase, zorgen wij dat deze criteria behaald worden.

 • Intensieve inventarisatie en ontwerpfase;
 • Onderscheidend door een goed concept en design;
 • Maximaal en efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte;
 • Gebruik van lichte materialen en robuuste materialen.

PROJECTEN

PROJECTEN GEREALISEERD DOOR WELLCOLL

LEES MEER

Om een beeld te geven bij de diversiteit van projecten die zijn uitgevoerd door de specialisten van WellColl Automotive Solutions, zijn er een aantal voorbeelden op deze pagina zichtbaar. Van enkel een vloerplaat in een Renault Master, tot een volledig aangepaste Fiat Ducato tot foodtruck. Tevens tonen wij onder andere de mogelijkheden in accessoires, zoals imperials, RVS sidebars, oprijplaten, signalering, verlichting en meer.

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u advies op maat? Vul onderstaand contactformulier zo zorgvuldig mogelijk in. Een van onze adviseurs zal binnen een tijdsbestek van 24 uur contact met u opnemen. Mits de aanvraag op een werkdag is ingedient. 

 • Maak een keuze uit onze diensten.
 • Geef in dit veld aan wat uw vraag of verzoek is.
 • Als bedrijf blijven wij ons ontwikkelen binnen en buiten de mobiliteitsbranche. Wij zouden het fijn vinden u daarvan op de hoogte te houden
 • U kunt hier eventeel foto's of een PDF met het formulier meesturen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: bvjpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.