Achmea Schadeservice is het schadeherstelnetwerk voor autoschade

Voor de labels Avéro Achmea, Centraal Beheer, Interpolis, FBTO is WellColl het schadeherstelbedrijf en repareert autoschade, ruitschade en caravan en campers.

WellColl is contractpartner en een schadeherstelbedrijf van Achmea Schadeservice, de alom bekende verzekeraar uit Apeldoorn.

Alle vestigingen hebben een contract met Achmea Schadeservice waardoor er bij Autoschade geen sprake is van een extra Eigen Risico. Voor onderstaande verzekeraars is Achmea Schadeservice  de partij die het eigen schadeherstelnetwerk beheert.

– Avéro Achmea
– Centraal Beheer Achmea
– Interpolis
– FBTO

WellColl is in Limburg de grootste partij  voor Achmea Schade service inzake schadeherstel  ( autoschade en ruitschade ) aan zowel auto's en caravan/campers.

Schademelden Achmea, Centraal Beheer, FBTO ? 

Bent u all risk verzekerd?  Dan is dat niet nodig, dat doen wij voor u. Al onze locaties zijn contract partner in het schadeherstel netwerk van Centraal Beheer Achmea

Bent U bij een van bovenstaande autoschade verzekeraars verzekerd dan geniet U van een aantal voordelen indien u bij een aangesloten bedrijf van Achmea Schade service laat repareren:

  • rechtstreekse betaling aan WellColl, dus u hoeft de betaling niet voor te schieten
  • gratis vervangend vervoer, hierbij blijft u mobiel. We kunnen u ook een leenfiets ter beschikking stellen.
  • geen eigen risico

De schadeafhandeling van Achmea autoschade Service gaat veelal elektronisch. Als de schade door de klant bij de verzekeraar gemeld is, krijgt WellColl automatisch een electronische opdracht tot reparatie of expertise. WellColl documenteert de reparatie uitvoerig en maakt foto's voorafgaande en gedurende de reparatie. In voorgeschreven situaties zal een expert zich zelf inschakelen of moet door WellColl worden ingeschakeld.

Achmea autoschade service controleert middels audits regelmatig of kwaliteit en administratieve processen aan de gestelde normen voldoen. Alleen dan weet u dat uw auto of caravan bij ons in goede handen is.

Bent u verzekerd  bij Avéro Achmea , Centraal Beheer Achmea,  Interpolis of FBTO dan kunt u bij alle WellColl locaties terecht.

Achmea behoort in Europees verband tot Eureko. Zij is daarmee een grote speler op zowel de nationale als de internationale autoverzekeringsmarkt. In de Nederland is Achmea de grootste verzekeraar.  Dus bij autoschade, caravan of camperschade en Achmea verzekerd: WellColl. WellColl is in Limburg de grootste auto, caravan en camper reparateur voor Achmea Schadeservice

Centraal Beheer
Interpolis
FBTO
ImageImage