oldtimer

OLDTIMER REPARATIE EN RESTAURATIE 

Oldtimer restauratie bij WellColl in Limburg


WellColl heeft jaren ervaring met youngtimer en oldtimer restauratie. Wij hebben zelf oldtimers in ons bezit en ook bij onze medewerkers is er passie voor oldtimers en het restaureren van auto's. We repareren natuurlijk op grote schaal moderne auto's. Dat vinden we eerder een voor- dan een nadeel. Dus heeft u een klassieker, dan kunt u naar de WellColl oldtimer garage. Kijk ook even op onze Wall of Fame, daar staan een aantal leuke projecten tussen van oldtimer restauratie. In de praktijk hebben we nog veel meer auto's gerestaureerd, we kunnen of mogen soms van bepaalde projecten geen foto's plaatsen.

Naast de restauratie voeren wij ook Oldtimer schadeherstel werkzaamheden uit. Regelmatig krijgen wij oldtimers aangeboden die in het dagelijks verkeer of tijdens een toertocht een beschadiging hebben opgelopen. Met veel liefde en aandacht voeren wij dit herstel uit.

Contact formulier Oldtimer

Met dit contact formulier kunt u een prijs of informatie opvragen en suggesties doen over uw Oldtimer.
 • Geef in dit veld aan wat uw vraag of verzoek is.
 • Als bedrijf blijven wij ons ontwikkelen binnen en buiten de mobiliteitsbranche. Wij zouden het fijn vinden u daarvan op de hoogte te houden
 • U kunt hier eventeel foto's of een PDF met het formulier meesturen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: bvjpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.

   

  Moderne technieken bij de oldtimer restauratie en schadeherstel


  Met name op het gebied van autolakken is er de laatste 30 jaar veel veranderd. De moderne UV-grondlakken zijn stabieler en zorgen voor minder doorbloeden van de ondergrond op lange termijn. Moderne transparante clear coats zijn veel harder en krasbestendiger, deze behouden overigens hun glans ook veel beter.

  Door onze schaalgrootte hebben wij veel moderne apparatuur, iets wat bij een klein bedrijf gewoon niet rendabel is. Hierdoor kunnen wij aan een oldtimer en/of youngtimer schade herstellen, modificaties doorvoeren, een deelrestauratie uitvoeren of een gehele auto restaureren. Ook hebben we veel mogelijkheden voor een uitgebreide en zeer goede anti roest behandeling van uw oldtimer.

  Kom bij ons langs of neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een beperkte of uitgebreide auto of oldtimer restauratie.

  Oldtimer restauratie Ford Falco
  Oldtimer restauratie Porsche 928

  Oldtimer en youngtimer (klassieker) taxatie


  Bij een oldtimer of youngtimer is het van belang dat een taxatie heeft plaatsgevonden. Dit om de daadwerkelijke waarde vast te kunnen stellen. In tegenstelling tot moderne auto's is de spreiding tussen laag en hoog taxeren groter. WellColl kan een professionele oldtimer taxatie voor u uitvoeren, op afspraak. Nog mooier is als u dit combineert met een professionele fotoshoot van uw auto of oldtimer na eventueel de auto restauratie.


  De grootste van Limburg in oldtimer restauratie


  Met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert creëert WellColl een volledige dekking in de provincie Limburg. Dit in het bieden van mobiliteitsoplossingen op alle vakgebieden. WellColl is contractparner van  onder andere Achmea Schadeservice, Schadegarant, GlasGarant, VvAA, DSM Assurantie, Meeús Schadeservice, Aegon Schadeservice, Klaverblad, Noord Hollandsche, ANWB en Unigarant. Voor meer informatie over verzekeringsschade, neem contact op met een van onze vestigingen.