Auto en oldtimer restauratie

Complete auto en oldtimer restauratie

Oldtimer restauratie bij WellColl in Limburg

WellColl heeft jaren ervaring met youngtimer en oldtimer restauratie. Wij hebben zelf oldtimers in ons bezit en ook bij onze medewerkers is er passie voor oldtimers en het restaureren van auto's. We repareren natuurlijk op grote schaal moderne auto's. Dat vinden we eerder een voor- dan een nadeel. Dus heeft u een klassieker, dan kunt u naar de WellColl oldtimer garage. Kijk ook even op onze Wall of Fame, daar staan een aantal leuke projecten tussen van oldtimer restauratie. In de praktijk hebben we nog veel meer auto's gerestaureerd, we kunnen of mogen soms van bepaalde projecten geen foto's plaatsen.

Moderne technieken bij de oldtimer restauratie en schadeherstel

Met name op het gebied van autolakken is er de laatste 30 jaar veel veranderd. De moderne UV-grondlakken zijn stabieler en zorgen voor minder doorbloeden van de ondergrond op lange termijn. Moderne transparante clear coats zijn veel harder en krasbestendiger, deze behouden overigens hun glans ook veel beter.

Door onze schaalgrootte hebben wij veel moderne apparatuur, iets wat bij een klein bedrijf gewoon niet rendabel is. Hierdoor kunnen wij aan een oldtimer en/of youngtimer schade herstellen, modificaties doorvoeren, een deelrestauratie uitvoeren of een gehele auto restaureren. Ook hebben we veel mogelijkheden voor een uitgebreide en zeer goede anti roest behandeling van uw oldtimer.

Kom bij ons langs of neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een beperkte of uitgebreide auto of oldtimer restauratie.

Oldtimer restauratie Ford Falco
Oldtimer restauratie Porsche 928

Oldtimer en youngtimer (klassieker) taxatie

Bij een oldtimer of youngtimer is het van belang dat een taxatie heeft plaatsgevonden. Dit om de daadwerkelijke waarde vast te kunnen stellen. In tegenstelling tot moderne auto's is de spreiding tussen laag en hoog taxeren groter. WellColl kan een professionele oldtimer taxatie voor u uitvoeren, op afspraak. Nog mooier is als u dit combineert met een professionele fotoshoot van uw auto of oldtimer na eventueel de auto restauratie.

Oldtimer en youngtimer transport in open en gesloten voertuigen

WellColl biedt verschillende transportmogelijkheden. Dit zijn vrachtwagens die geheel afgeschermd zijn om kostbare oldtimers te kunnen transporteren. Ook biedt onze dochteronderneming RentaRolla mobiliteitsoplossingen als een autoambulance en een oprijwagen.

De grootste van Limburg voor oldtimer restauratie.

Met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert creëert WellColl een volledige dekking in de provincie Limburg. Dit in het bieden van mobiliteitsoplossingen op alle vakgebieden. WellColl is contractparner van  onder andere Achmea Schadeservice, Schadegarant, GlasGarant, VvAA, DSM Assurantie, Meeús Schadeservice, Aegon Schadeservice, Klaverblad, Noord Hollandsche, ANWB en Unigarant. Voor meer informatie over verzekeringsschade, neem contact op met een van onze vestigingen.

De WellColl oldtimer professionals

We zijn u graag van dienst met een klein of groot project
iStock 910225022 e1553628283522
26 maart 2019

Samenvatting klantonderzoek – februari 2019

WellColl wil iedereen op elk gewenst moment, snel, prettig en deskundig van dienst zijn. Wij vinden dat onze klanten áltijd de beste service en kwaliteit verdienen. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en ...

Door Fred1
De automerken en hun emblemen
20 januari 2019

De automerken en hun emblemen

Elk automerk heeft een eigen embleem (logo) en vaak ook een unieke slogan. Deze emblemen zijn vaak in de loop van tientallen jaren geëvolueerd tot wat ze vandaag de dag zijn. De lezer van dit artikel heeft waarschijnlijk benzine in het ...

Door Fred0
DSC 0923 e1507646172463
10 oktober 2017

I am number four: ready to go

Onze vierde Volkswagen bus, een VW T2 automaat uit 1977  die we aangekocht hebben in eind 2015 is recentelijk opgeleverd. Voorlopig gebruikt ons verhuurzusje Rentarolla  de VW T2 bus voor inzet voor haar klanten. De eerste klant die de...

Door Fred0