Nieuws
18 mei, 2020

Kuch scherm als corona bescherming bij Andy van der Meijde


Featured image for “Kuch scherm als corona bescherming bij Andy van der Meijde”

In deze allesoverheersende corona tijd heeft onze afdeling WellColl Automotive Solutions een nieuw product ontwikkeld welke dient ter bescherming van bestuurder en passagiers in personen- en bedrijfswagens. Met name bedrijven en overheidsinstellingen werden van de een op de andere dag geconfronteerd met allerlei praktische problemen. Conform regelgeving dient er 1,5 meter afstand tussen personen aangehouden worden. Maar hoe doe je dat als je met zijn tweeën naar een klus rijdt?

Dit probleem lossen we op door kuchschermen aan te brengen tussen de berijder en passagiersstoel, of een afscherming aan te brengen tussen de achterbank en voorstoelen. Deze afscherming zorgt ervoor dat de inzittende veilig onderweg kunnen zijn.

Door de snelle ontwikkeling en professionele oplossing die wij bieden, weten wij ons te onderscheiden in Nederland. Ook de bekende Nederlander en ex profvoetballer Andy van der Meijde heeft door WellColl Automotive Solutions een kuchscherm laten monteren in zijn BMW X7. Hierdoor kan hij zijn programma "Bij Andy in de auto" veilig voortzetten. 

Alle schermen voldoen Regeling tot uitvoering de hoofdstukken III en VI van de Wegenverkeerswet 1994 (Regeling voertuigen), artikel 5.2.42 voor personenauto’s en artikel 5.3.42 voor bedrijfsauto’s.