Omnia Caravan & Camperschadeservice

WellColl is een Omnia Caravan & Camper specialist


Heeft een caravan  of camperschade, een hagelschade, deuken en scheuren, krassen, vocht? Onze specialisten zorgen dat uw 2e huis op wielen weer in perfecte staat wordt gebracht. Als u bij WellColl uw caravanschade laat repareren, nemen we u alle zorgen uit handen.Van Samba-bus tot Kip-caravan en van vouwwagen tot camper, we herstellen ze allemaal. WellColl heeft 6 vestigingen in Limburg.

WellColl maakt deel uit van Omnia Caravan en Camperspecialisten  en tevens van Profile Repair, een groep van reparateurs die met een gepatenteerde methode beschadigingen in wanden kunnen repareren.

WellColl is aangesloten bij Omnia Caravan en Camper Schadeservice. Omnia is een uniek samenwerkingsverband van de beste professionals voor het totaalherstel van elke vorm van schade aan caravan en camper. Dit landelijk netwerk staat voor optimale kwaliteit en deskundigheid, met de beste service en garantie. Zodat u weer volop en onbezorgd recreatieplezier kunt beleven. Daarbij betekent de reparatie van caravan en camper  ook het waardebehoud van uw bezit. Omnia Caravan en Camper Specialisten is in Nederland de enige in zijn soort, er is geen enkel ander samenwerkingsverband op het gebied van caravan en campers. Dan weet u dat het met schade en onderhoud goed zit.

Ook als u ruitschade aan u camper heeft kunt u bij ons terecht. Van een eenvoudige camper tot en met een integraal. We repareren sterretjes en vervangen complete ruiten.

Recreatie verzekeraars

Omnia Caravan en Camper Schadeservice werkt voor wat  betreft caravanschade en camperschade samen met alle recreatie-verzekeraars en heeft deelnemers in heel Nederland. Door deze samenwerking is er geen of een extra laag eigen risico bij schade.

Er zijn inmiddels heel wat verzekeraars die bij schade uitsluitend sturen naar Omnia Caravan en Camper schadeservice. Het naar andere partijen gaan wordt ontmoedigt door verhoogde eigen risico’s tot wel 700 Euro.

Onderstaande verzekeraars en volmachten sturen actief naar Omnia Caravan en Camperservice:

  • Europeesche verzekeringen
  • Unigarant
  • Noordhollandsche
  • Nationale Nederlanden
  • VKG
  • Carmeleon
  • Aegon
  • ASR
  • NKC
  • EAK

Omnia Caravan en camper specialisten werken samen met heel verzekeraars

Hierdoor heeft minder of geen eigen risico heeft bij schade

Omnia Caravan en camper specialisten is de enige landelijke opererende groep van caravan specialisten

U kunt dus overal in Nederland terecht


Image
omnia caravan en camperservice

Totaalherstel

WellColl beheerst alle disciplines die noodzakelijk zijn bij het verantwoord repareren van een caravan of camper

Omnia Caravan en Camper Schadeservice is gespecialiseerd in totaalschadeherstel voor caravans en campers. Elke specialist biedt voor elke vorm van schade de beste aanpak. Of het nu gaat om groot schadeherstel, zoals het vervangen van wand- en/of dakplaat en herstellen van constructieschade. Of het uitvoeren van kostenbesparende reparaties, zoals:

Profile Repair
– Herstel kunststofdelen (ABS, polyester en gel-coat)
– Herstel vlakke beplating
– Spuitwerk
– Constructieschade
– Aanrijdingschade
Hagelschade
– Dakplaatvervanging
– Smart Repair

One stop shopping

Bij Omnia Caravan en Camper Schadeservice staat het gemak van de klant voorop. Elke specialist staat voor u klaar met het One-Stop-Shopping principe. U heeft te maken met slechts één adres, uw Omnia-specialist regelt dus alles voor u:

– Correcte en snelle intake van uw caravan reparatie
– Complete administratieve afwikkeling
– Contacten met uw verzekeraar
– Complete financiële afwikkeling
– Heldere afspraken over prijzen en planning
– Klantvriendelijke behandeling
– Haal- en brengservice

Snel en efficiënt

Bij Omnia Caravan en Camper Schadeservice bent u verzekerd van een kostenbewuste en duurzame werkwijze, onder meer door de efficiënte organisatie en slimme logistiek. En ook door duurzame keuzes bij schadeherstel, waarbij we eerst kijken of we beschadigde onderdelen kunnen herstellen in plaats van vervangen. Dat scheelt de onnodige aanschaf van duurdere nieuwe onderdelen en onnodig (de-)montagewerk. Bovendien werkt elk bedrijf zo duurzaam mogelijk.

Onze contacten met schade-experts, (recreatie-)verzekeraars en toeleveranciers verlopen veelal via internet. Ook dat draagt bij aan sneller en voordeliger herstel. Wij werken voor alle verzekeraars.

Kwaliteit en garantie

Onze kwaliteit is in goede handen bij deskundige, goed opgeleide vakmensen. Zij werken met het beste materiaal en de modernste technieken. Omnia staat voor een uniforme werkwijze; de herstelwerkzaamheden vinden plaats conform de fabrieksspecificaties van uw caravan/camper. Daarbij hanteert Omnia uitstekende garantievoorwaarden. Zo geldt voor grootschadeherstel een extra lange garantietermijn van 2+2 jaar FOCWA garantie. Grootschadeherstel is, onder meer, het herstel van wand- en/of dakplaat en constructies. Op reparaties volgens de Profile Repair methode staat zelfs 10 jaar garantie.

Extra service

Bij  WellColl bent u verzekerd van optimale extra service. Bijvoorbeeld het halen en brengen van uw caravan of camper. Dat scheelt u tijd en geregel. Bovendien verzorgt uw specialist bij de reparatie ook een gratis algemene veiligheidsinspectie. Uw caravan/camper wordt gecontroleerd op diverse vitale punten. Mochten er eventuele mankementen aan het licht komen, dan krijgt u uiteraard een helder en vrijblijvend advies.

WellColl is een Limburgs familiebedrijf met een een zeer brede dienstverlening rondom auto's, caravan & campers en bedrijfsvoertuigen. WellColl is in Limburg de grootste schadehersteller en heeft vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. Onder de vlag van Rentarolla is WellColl actief in autoverhuur en autolease.