Caravan en camperservice

WellColl maakt deel uit van Omnia 

Heeft uw caravan- of camperschade, een hagelschade, deuken en scheuren, krassen of vocht? Onze specialisten zorgen dat uw 2e woning op wielen weer in perfecte staat wordt gebracht. Als u bij WellColl uw caravan of camperschade laat repareren, nemen wij u alle zorgen uit handen. Van Volkswagen Samba-bus tot Kip-caravan, en van vouwwagen tot camper. Wij herstellen het allemaal!

Omnia caravan en camperspecialist

WellColl maakt deel uit van Omnia Caravan en Camperspecialisten en tevens van Profile Repair, een groep van reparateurs die met een gepatenteerde methode beschadigingen kunnen repareren. Dit in bijvoorbeeld wanden. 

Omnia is een uniek samenwerkingsverband van de beste professionals voor het totaalherstel van elke vorm van schade aan uw caravan of camper. Dit landelijke netwerk staat voor optimale kwaliteit en deskundigheid, met de beste service en garantie. Zodat u weer volop en onbezorgd recreatieplezier kunt beleven. Daarbij betekent de reparatie van caravan en camper ook het waardebehoud van uw bezit. Omnia caravan en camperspecialisten, is in Nederland de enige in zijn soort. Er is geen enkel ander samenwerkingsverband op het gebied van caravan en campers. Dan weet u dat het met schade en onderhoud goed zit. 


Image
omnia caravan en camperservice
Recreatie verzekeraars

Omnia Caravan en Camper Schadeservice werkt voor wat betreft caravan en camperschade samen met alle recreatieverzekeraars en heeft deelnemers in heel Nederland. Door deze samenwerking is er geen of een extra laag eigen risico bij schade. Er zijn inmiddels heel wat verzekeraars die bij schade uitsluitend sturen naar Omnia Caravan en Camper Schadeservice. Het naar andere partijen gaan wordt ontmoedigt door verhoogde eigen risico's tot wel € 700 -.

De volgende verzekeraars en volmachten sturen actief naar Omnia Caravan en Camperservice: Europeesche verzekeringen, Unigarant, Noordhollandsche, Nationale Nederlanden, VKG, Cameleon, Aegon, ASR, NKC en EAK.

Omnia Caravan en Camper Schadeservice is gespecialiseerd in totaalschadeherstel voor caravans en campers. Elke specialist biedt voor elke vorm van schade de beste aanpak. Of het nu gaat om groot schadeherstel, als het vervangen van wand- en/of dakplaat en herstellen van constructieschade. Of het uitvoeren van kostenbesparende reparaties als: het herstel van kunststofdelen, vlakke beplatingen, spuitwerk en constructieschade. 

One stop shopping

Bij Omnia Caravan en Camper Schadeservice staat het gemak van de klant voorop. Elke specialist staat voor u klaar met het One-Stop-Shopping principe. U heeft te maken met slechts één adres, uw Omnia-specialist regelt dus alles voor u: 

  • Correcte en snelle intake van uw caravan reparatie;
  • Complete administratieve afwikkeling;
  • Contacten met uw verzekeraar;
  • Complete financiële afwikkeling;
  • Heldere afspraken over prijzen en planning;
  • Klantvriendelijke behandeling;
  • Haal- en brengservice;

Snel en efficiënt

Bij Omnia Caravan en Camper Schadeservice bent u verzekerd van een kostenbewuste en duurzame werkwijze, onder meer door de efficiënte organisatie en slimme logistiek. En ook door duurzame keuzes bij schadeherstel, waarbij we eerst kunnen kijken of we beschadigde onderdelen kunnen herstellen in plaats van vervangen. Dat scheelt de onnodige aanschaf van duurdere nieuwe onderdelen en onnodig (de-)montagewerk. Bovendien werkt elk bedrijf zo duurzaam mogelijk. 

Onze contacten met schade-experts, (recreatie-)verzekeraars en toeleveranciers verlopen veelal via internet. Ook dat draagt bij aan sneller en voordeliger herstel. Wij werken voor alle verzekeraars.

Kwaliteit en garantie

Onze kwaliteit is in goede handen bij deskundige, goedopgeleide vakmensen. Zij werken met het beste materiaal en de modernste technieken. Omnia staat voor een uniforme werkwijze; de herstelwerkzaamheden vinden plaats conform de fabrieksspecificaties van uw caravan of camper. Daarbij hanteert Omnia uitstekende garantievoorwaarden. Zo geldt voor groot schadeherstel een extra lange garantietermijn van 2 plus 2 jaar FOCWA garantie. Groot schadeherstel is, ondermeer, het herstel van want- en/of dakplaat en constructies. Op reparaties volgens de Profile Repair methodes staat zelf 10 jaar garantie.