Service System

Staal en aluminium bedrijfswageninrichtingen

Flexibele en betaalbare inrichting voor een bedrijfswagen

Service-System is in veel gevallen het juiste merk voor de inrichting van jouw bedrijfswagen en/of werkplaats. Waarom? Wij leveren onder andere kant-en-klare kasten voor de snelle beslissers die rechttoe-rechtaan prima vinden. Maar je kunt ook bij ons terecht voor een inrichting op maat. En niet te vergeten: handige accessoires. Aan jou de keuze!

Het grote voordeel is dat deze systemen modulair zijn. Je kunt dus zelf de ideale inrichting samenstellen met precies de schappen, lades en ruimtes die je nodig hebt.

Functioneel modulair systeem

Service-System werkt met een lichtgewicht modulaire inrichting. Door de modulaire opbouw van ons assortiment kunt u uw ideale inrichting zelf samenstellen. Met precies de schappen, lades, ruimtes en accessoires die u nodig heeft. 

Gaat u liever voor een inrichting op maat? Ook daar lenen onze modules zich uitstekend voor. Onze medewerkers staan voor u klaar om mee te denken in het samenstellen van een passende inrichting voor uw bedrijfswagen. 

Wij hebben een grote voorraad, een groots assortiment en kunnen onze standaardmodules (die u gemakkelijk online bestellen) binnen 48 uur leveren én indien gewenst monteren. 

Mogelijkheid doe-het-zelf montage

Bent u op zoek naar een systeem in bedrijfswageninrichting dat geschikt is voor doe-het-zelfmontage? Dankzij de modulaire inrichting van Service-System kunt u de modules zelf monteren in uw bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen. 

De 3 stappen voor doe-het-zelf-bedrijfswageninrichting zijn:

1. Het aftekenen van bevestigingspunten;

2. De bevestiging voorbereiden;

3. De Service-Systemmodule monteren;

U bent niet afhankelijk van anderen, maar monteert de inrichting wanneer het u uitkomt. Komt u er na een tijdje achter dat een andere inrichting beter zou werken? Gen probleem: de modules zijn eenvoudig anders neer te zetten of in te delen. 

Wilt u het monteren van de inrichting toch liever uitbesteden? Ook dat is mogelijk! Dankzij een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde vakpartners kan Service-System ieder merk een type bedrijfswagen volledig naar wens inbouwen. 

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u advies op maat? Vul onderstaand contactformulier zo zorgvuldig mogelijk in. Een van onze adviseurs zal binnen een tijdsbestek van 24 uur contact met u opnemen. Mits de aanvraag op een werkdag is ingedient. 

  • Maak een keuze uit onze diensten.
  • Geef in dit veld aan wat uw vraag of verzoek is.
  • Als bedrijf blijven wij ons ontwikkelen binnen en buiten de mobiliteitsbranche. Wij zouden het fijn vinden u daarvan op de hoogte te houden
  • U kunt hier eventeel foto's of een PDF met het formulier meesturen.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: bvjpg, gif, png, pdf.