Accessoires

WellColl is een totaalinrichter voor bedrijfswageninrichting in Limburg. Hiervoor bieden wij een grote verscheidenheid aan bedrijfswagen accessoires aan. Een goede bedrijfswageninrichting stelt u in staat om uw klussen zo optimaal mogelijk uit te voeren. Zowel qua tijd, als kwaliteit. De juiste accessoires kunnen per individu de bedrijfswageninrichting complementeren.

Door de grote verscheidenheid aan bedrijven in de regio, behoeft een bedrijfswageninrichting ook vaak maatwerk. Een goede afstemming van bedrijfswagen accessoires op basis van uw behoeften biedt in de meeste gevallen de gewenste uitkomst.

Het aantal accessoires en aanpassingen dat we kunnen leveren en inbouwen is talloos. Onderstaand vindt u een overzicht van de meest gangbare en een album met verschillende voorbeelden.


Image
Ladingverzekering

Het is niet wenselijk dat materialen los in de laadruimte van het voertuig liggen. Materialen die niet in een bedrijfswageninrichting passen, kunnen gefixeerd worden middels gebruik van een vastbindrails. Er zijn diverse types en uitvoeringen van vastbindrails. Door de diversiteit kunnen de rails nagenoeg in iedere situatie bevestigd worden. Middels een oersterke bevestiging bent u verzekerd van een veilige reis. Voor iedere rails zijn bijbehorende, spanbanden, sjorogen, haken en meer verkrijgbaar.
Image

Glaslookpanelen


Veel eigenaren geven hun bestelwagen een luxe en sportievere uitstraling door het plaatsen van glaslook panelen op het gesloten gedeelte van de bestelwagen of laadruimte. Door het plaatsen van deze panelen geeft u uw bestelwagen de uitstraling van een Miltivan voor een fractie van de kosten. De panelen kunnen geplaatst worden achter het cabine-raam wanneer er sprake is van een 'dubbele cabine', maar kunnen ook de gehele zijkant bedekken wanneer de bestelwagen is uitgevoerd als een 'engele cabine'. Ook kunnen wij de achterdeuren of klep voorzien van glaslook. De panelen zijn gemaakt van écht glas, met de juiste UV-bestendige tintingsfolie. 

Image

Dubbel cabines


Standaard bedrijfswagens hebben een enkele cabine. Dit betekent dat er maar één zitrij is, met daarachter een tussenschot. Hierdoor zijn er maar 2 of drie zitplaatsen. Door het plaatsen van een dubbele cabine, kunnen er 3 of meer zitplaatsen meer gecreeërd worden. De dubbele cabine wordt ook wel tweede zitrij genoemd. De tweede zitrij kan voorzien worden van alle benodigde luca, zoals LED-verlichting, armstuenen, geblindeerde ramen en nog meer. Wij zijn dealer van het merk MultiCab.
Image

Signalering


Van een enkel amber zwaailicht, tot complete signalering sets, alles is mogelijk. De zichtbaarheid vergroten bij werkzaamheden langs de weg, kan middels amver (oranje) zwaailichten, zwaailichtbalken of flitsers. Hierin varieert het aanbod in opbouw, inbouw of demontabel opbouw. Bij vraagstukken omtrent security of overheidsvoertuigen, mogen andere kleuren signalering gebruikt worden. Ditzelfde geldt voor de opbouw van de zwaailichtbalken. Ale signalering en montage door WellColl voldoet aan de ECE R65 wetgeving.

Naast de singalering behoren elementen als een toespreekfunctie, mobilofoon, sirenespeaker ook tot de mogelijkheden. 

Image

Vloerlades


De volledig op maat gemaakte vloerlades zijn vervaardigd uit aluminium met dubbel kogelgelagerde ladegeleiders. De ladegeleiders hebben een draagvermogen van maar liefst 200kg, waardoor de vloerlade gebruikt kan worden voor zware materialen. Middels een vloerlade wordt het vloeroppervlak vertweevoudigd qua opbergvolume, terwijl de breedte en lengte van de bus optimaal blijft. Omdat de vloerlade buiten de wagen uitschuift, is het materiaal bereikbaar zonder de bus in te hoeven stappen. 

Image

Achteropstaptreden


Deze achteropstaptreden is verkrijgbaar in volledig aluminium, RVS of staal. Deze worden door ons bakkundige personeel. Deze treden zijn handig voor het in en uitladen van goederen zonder dat u de grote stap continu hoeft te nemen. Dit zorgt voor een tussenstap om het verplaatsen van goederen gemakkelijker te maken voor u en/of  uw chauffeurs.  

 

Image

Glas- en binnenrestelen


Bouwelementen worden steeds zwaarder door de toegenomen technische eisen. Om deze bouwelementen eenvoudig en veilig te transporteren is het aluminium glasresteel een goede oplossing. De luchtgewicht constructie (met een hoog laadvermogen) is vergelijkbaar voor ieder voertuig en is zeer gemakkelijk demonteerbaar. De veerspanlatten zorgen voor een veilige zekering van de lading.

Image

Imperial


Soms is de laadruimte te klein of te kort om alle materialen mee te nemen. Een imperiaal zorgt voor de extra stuk laadvolume en -lengte. De diversiteit van imperiaal bestaat uit volledig Rvs, aluminium of staal. Elke imperiaal wordt op maat gemaakt, zodat de pasvorm optimaal is. Opties als een windgeleider, ladderrol, loopvlak en ladder op de achterdeur kunnen zorgen voor extra gebruik. Een imperiaal is mogelijk nagenoeg elke auto. 

Image

Laden en lossen


Het is vaak lastig om zware/grote materialen in een bus te laden. Er zijn diversen oplossingen om dit gemakkelijk te doen. Dit kan met een opklapbaar oprijplateau, welke ook wegkantelbaar gemaakt kan worden. Een tweede oplossing zijn oprijplaten welke onder een tweede laadvloeg wegschuiven, waardoor altijd volledig het vloeroppervlakte beschikbaar blijft. Dit zijn alleen mechanische/handmatige oplossingen. Een laadlift is een oplossing welke elektronisch gebruikt wordt. De hoogte of de lengre van de bus bepaald de hellingshoek van het oprijplateau. 

Image

Verlichting


Of de bedrijfswagen gebruikt wordt als mobiele werkplaats, of puur als transportmiddel, laadruimteverlichting is van essentieel belang voor de lichtverdeling en de duurzaamheid. De verlichting is in diverse uitvoeringen beschikbaar. Een kunststof LED strip, voor een egale kleur in diverse helderheden in te schakelen. Vervanging van de huidige binnenverlichting door LED, past op dezelgde positie waar de originele verlichting geplaatst wordt.

Image

Sidebars


Sidebars zijn een bescheerming voor iedere bedrijfswagen, klein of groot. De sidebar beschermd de dorpel tussen de wielen tegen scchades, zoals paaltjes, ezelsruggen enzovoorts. Elke sidebar is volledig vervaardigd uit RVS, dus ook de ophanging. Er zijn veel verschillende varianten op het gebied van uitrustig. Enkele voorbeelden zijn geschuurd RVS, gepolijst RVS, met of zonder stept bij de deuren, mat of glanzend zwart.

Image

Omvormer en stroomtoevoer


Een voertuig heeft standaard 12volt stroomtoevoer. Dit is vaak niet voldoende om bijvoorbeeld accu's of gereedschappen op te laden. Daarnaast is het vaak de wens om het voeruit als mobiele werkplaats te gebruiken. Bij een dergelijk geval, kunnen wij een omvormer plaatsen. Dit gaat van lichte omvormer van 1000Watt, tot omvormers van 3500Watt. Zo is voor ieder doeleind een geschikte omvormer te vinden, eventueel met een waalaansluiting. Daarnaast is de beveiligign ook mogelijk zoals bij 230volt normaal is, zoals een isolatiebewaker.
Image

Ventilatie


Een dakventilator is een toevoeging voor een bedrijfswagen. Enkel redenen voor het monteren van een dakventilator om zijn luchtige gassen te laten ontsnappen, frisse lucht voor uw hond te genereren, geuren te neutraliseren of vochtigheidsgraad te verminderen. 

Er zijn doorgaans vier mogelijkheden om de laadruimte of cabine van verse lucht te voorzien of verse luchtstromen te genereren. Bijvoorbeeld een airvent, mechanische dakventilator, elektronische dakventilator of de Easy Aero. 

Image

Bankschroef


De bankschroef is leverbaar op een werkbank of op een uitschuifbare bankschroef slede.


rvs imperiaal en rvs ladder op achterdeur volkswagen transporter dolmans landscaping

uitschuifbare bankschroefslede en pvc langgoedbuizen opel vivaro servatius woningstichting

stalen raamrooster inbraakbeveiliging volkswagen transporter dolmans landscaping

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u advies op maat? Vul onderstaand contactformulier zo zorgvuldig mogelijk in. Een van onze adviseurs zal binnen een tijdsbestek van 24 uur contact met u opnemen. Mits de aanvraag op een werkdag is ingedient. 

  • Maak een keuze uit onze diensten.
  • Geef in dit veld aan wat uw vraag of verzoek is.
  • Als bedrijf blijven wij ons ontwikkelen binnen en buiten de mobiliteitsbranche. Wij zouden het fijn vinden u daarvan op de hoogte te houden
  • U kunt hier eventeel foto's of een PDF met het formulier meesturen.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: bvjpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.