Krassen verwijderen auto

Met een spotrepair verwijderen we een diepe kras op de auto


Diepe krassen verwijderen autolak

Soort beschadiging

Er zijn talloze manieren hoe een kras op een auto kan ontstaan. Denk aan vandalisme, een winkelkarretje, een fiets, een paaltje of een struik.  Een diepe kras of diepe krassen op uw auto staan niet fraai en verminderen de waarde van uw auto. Daarom is krassen verwijderen van de auto verstandig!

Beschrijving beschadiging

Een diepe kras waarbij de autolak beschadigd is. De witte ondergrond is zichtbaar (als je met je nagel over de kras heengaat, loopt je nagel vast op de kras). De kras mag zich niet bevinden op de zogenaamde liggende delen: de motorkap, het dak of de kofferbak deksel. Dit heeft te maken met de reparatie methode om auto krassen te verwijderen die voor dit soort beschadigingen snel en goedkoop toepasbaar is.

Is de kras ondiep, waarbij de kras niet door de kleurlaag heen is, dan kunnen we de ondiepe kras verwijderen met polijsten, dat lijkt op de auto kras(sen) wegpoetsen.

Grootte van de beschadiging

De kras mag een maximale grootte hebben van 20 cm.


Diepe krassen verwijderen van uw auto?

Dat doen we snel en goedkoop
Diepe krassen verwijderen in autolak
Diepe krassen baldadigheid

Door de diepe krassen te verwijderen van uw auto ziet deze er weer piekfijn uit en wordt de waarde van de auto vermeerderd.

Beschrijving van krassen verwijderen van auto

Het beeld dat bij een kleine schade een groot deel van de auto gespoten moet worden, is in de meeste gevallen niet juist. Vaak volstaat alleen het herstellen en spuiten op de plek van de deuk of kras. Wij hebben een veel voordeligere en veel snellere methode dan traditioneel herstel voor het krassen verwijderen van auto's.Dit noemen we de spotrepair reparatie methode. In geval van een diepe kras wordt de plaats van de kras geschuurd en voorzien van een nieuwe grondlaag en laklaag. Vervolgens wordt de plek waar de schade zat zorgvuldig gepoetst waardoor de krassen zijn verwijderd.

De kosten voor auto krassen te verwijderen

De prijs is 175, -- inc BTW

*Indien de auto voorzien is van metallic lak, raden wij een extra handeling aan om kleurverschil van de lak te voorkomen. Deze extra handeling noemen wij in vaktermen uitspuiten. Dit houdt in dat naast de plek waar de schade zit, ook dat deel wordt overgespoten (voorzien van een nieuwe laklaag). De kosten daarvoor zijn 100 euro inclusief BTW per deel. Alleen bij metallic lak is deze extra handeling nodig. Hoe zie je of je auto metallic lak heeft? Als je auto in de zon staat of als je een spiegeltje naast je auto houdt en je ziet glinsters in je lak zitten, heb je metallic lak. Weet je het niet zeker? Vraag het je A.A.S. schadehersteller. Hij kan jou altijd helpen!

Maximale reparatietijd diepe krassen verwijderen auto

De hersteltijd voor de diepe kras reparatie  is 1,5 uur. 

Garantie

Op alle kras reparaties verlenen wij vier jaar FOCWA garantie.

Wachtverzachters

Maak gerust gebruik van onze werkplek met WIFI of vraag naar onze leenfiets! Wilt u toch een vervangende auto? Voor 25 euro inclusief BTW staat er één voor u klaar.

 

Snel en goedkoop

Waardevermeerdering voor uw kostbare bezit

Uw auto ziet weer als nieuw uit