Waxoyl Glazegard

Voor auto’s ouder dan 3 maanden

 

De lak van uw auto wordt door WellColl met professionele producten van Waxoyl behandeld, om krasjes weg te werken en de oorspronkelijke kleur zoveel mogelijk terug te krijgen. Na deze behandeling worden de lakporiën gereinigd met een speciaal product. De voorbehandelde laklaag wordt vervolgens behandeld met  Waxoyl Glazegard.

WAXOYL Glazegard lakverzegeling bevat hoogwaardige polymeren die diep in de lak trekken. Hierdoor worden de lakporiën afgesloten en kan het vuil niet meer in de lak dringen. U krijgt 2 jaar garantie op de glans en kleur van de lak.

Het hechtmiddel kruipt in de voorbehandelde lakporiën en vult deze op, waardoor vervuilende objecten niet meer in de lak kunnen dringen. Denk aan hars van bomen, zouten, UV-straling, etc. Ook bij hoge temperaturen blijft de lakverzegeling werkzaam. De toplaag zorgt voor een glad oppervlak. Hierdoor is de auto makkelijk te reinigen. Strooizout, hars zure regen en kalkvlekken zijn makkelijk te verwijderen van de lak. Het inbranden van vogel uitwerpselen wordt door lakverzegeling vertraagd. Deze dienen wel direct te worden verwijderd met  Waxoyl 3 in 1. Dit product haalt vuil en uitwerpselen weg en repareert de eventueel beschadigde toplaag. Al deze producten zijn verkrijgbaar bij WellColl.

Wat betekent deze Waxoyl Glazegard behandeling voor u naast een glanzende auto?
• Uw auto is gemakkelijk re reinigen met Waxoyl autoshampoo;
• U hoeft uw auto niet meer te behandelen met een cleaner;
• U hoeft de auto niet meer in de was te zetten;
• U heeft dus veel meer plezier van uw kostbare investering.

Bel voor meer info en het maken van een afspraak met één van onze vestigingen.

Prijs: Glazegard met 3-in-1 onderhoudspakket : € 225,- inclusief BTW!

Prijs: Waxoyl 100+ of Glazegard met 3-in-1 pakket: € 225,- inclusief BTW!