Waxoyl behandeling

Met de Waxoyl lakbescherming heeft u voor een goede prijs een uitstekend product

Waxoyl lakbescherming behandeling

Waxoyl is een Engelse fabrikant van beschermingsproducten. Erg bekend zijn de anti-roest producten en de lak verzegeling producten zoals lakverzegeling 100 Plus en Glazeguard. Ook heeft de fabrikant een textiel beschermingsproduct. Alle Waxoyl behandeling producten zijn van hoge kwaliteit. Afhankelijk van het product is er een fabrikant garantie van 2 of 3 jaar. Een Waxoyl behandeling is een echte meerwaarde voor uw auto. In bescherming en gebruiksgemak!

Het product Waxoyl 100 Plus is voor auto's jonger dan 3 maanden en Waxoyl Glazeguard is voor auto's ouder dan 3  maanden. Beide producten zorgen ervoor dat de kostbare lak van uw auto beter wordt beschermd en geven uw lak ook een diepe glans. Daarnaast wordt een auto minder snel vuil omdat het vuil zich minder makkelijk kan hechten aan de lak. Door de beschermende laag houdt de lak zich beter en blijft de auto zijn waarde beter behouden. Het product beschermt ook in hoge maten het tegen het invreten van vogelpoep in de lak. Door deze bescherming van de lak blijft de lak langer mooi en auto behoudt daardoor beter zijn inruilwaarde. De kosten van de Waxoyl behandeling verdient u daarmee over jaren van het bezit van uw auto gemakkelijk terug

Voor het onderhoud van de lakverzegeling wordt de Waxoyl 1-2-3 shampoo aangeraden. Maak hieronder uw vervolg keuze uit de Waxoyl producten. De prijzen staan op de vervolg pagina's vermeld.

Waxoyl behandeling

Wanneer WellColl de Waxoyl behandeling voor uw auto uitvoert, krijgt de lak een soort lastig doordringbaar pantser dat bescherming biedt. Zo biedt de Waxoyl beschermd tegen diverse schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV-straling, luchtverontreiniging, strooizout en modder.

Wilt u meer weten over de Waxoyl behandeling of bent u benieuwd welke behandeling het beste is voor uw auto? Neem dan contact met ons op of kom langs bij een van onze garages.

Hieronder kunt via de knoppen een keuze maken naar uw eigen situatie: