Geurverwijdering middels ozon behandeling

Onaangename geurtjes in uw auto kunnen velerlei oorzaken hebben. Zo kunnen zich bacteriën in het luchtcirculatiesysteem hebben genesteld, aanslag van sigarettenrook zich in het interieur hebben vastgezet, of dat huisdieren hun sporen in de auto hebben achtergelaten. Buiten het feit dat de auto er niet frisser op wordt, zijn deze zaken natuurlijk niet bevorderlijk voor uw gezondheid. Niezen en hoesten zijn niet altijd het gevolg van een verkeerd ingestelde klimaatregeling, maar steeds vaker van vieze kleine beestjes. En daarom is er de ozon behandeling.

Om een geur uit een auto verwijderen heeft WellColl een oplossing, namelijk geurverwijdering middels een professionele ozon behandeling voor het interieur van uw auto. Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt onze methode van geurverwijdering met een ozon behandeling het probleem bij de wortel aan. Doordat ozon een gas is, wordt elke ruimte in het interieur behandeld. Ook reinigt dit systeem de luchtkanalen van uw auto, zodat ook deze bacteriën totaal verdreven worden.

U kunt bij ons terecht in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert.

Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt onze methode van geurverwijdering met een ozon behandeling het probleem bij de wortel aan.

WellColl gebruikt de Ozone Maker van Magneti Marelli, dit is een revolutionair systeem om het interieur van voertuigen te ontsmetten. Het gebruikt alle kenmerken van ozon om het interieur volledig te zuiveren.

De Ozone Maker wordt bediend via een elektronicakastje, waarmee de werkingsduur wordt ingesteld. De benodigde zuiveringstijd verschilt afhankelijk van de hoeveelheid geurtjes die aanwezig zijn in het interieur (veroorzaakt door vervuiling, stilstaand regenwater, sigarettenrook, de geur van dieren enz.). Elke zuiveringscyclus van de ozon behandeling wordt dus specifiek afgestemd op het te behandelen voertuig.

De Ozone Maker Magneti Marelli is uitgerust met een systeem dat ozon produceert via damp, ook wel ‘corona-effect’ genaamd, om het interieur en alle oppervlakken microbiologisch te zuiveren, zonder chemische residu’s achter te laten. Aangezien het gas onstabiel is, wordt het spontaan terug omgezet in zuurstof.
Bij de ozon behandeling van de auto wordt de Ozon Maker in uw auto geplaatst bij lopende motor en airconditioning. Tijdens de geurverwijdering produceert de generator gedurende een instelbare tijd continu ozon, die zich in de hele auto verspreidt, en desinfecterend werkt. De auto ruikt na deze ozon behandeling 100% neutraal en alle bacteriën zijn vernietigd. Zelfs hondengeurtjes en rookluchtjes zijn dan verdwenen.

De prijs voor het ontgeuren met behulp van een ozon behandeling is slechts € 85,- inclusief BTW.

Heeft u vragen over deze ozon behandeling van uw auto of wil u meteen een afspraak plannen, neem dan contact op met één van onze vestigingen in Limburg via de contactpagina.

Wat is ozon?

Ozon (O3) is een enkelvoudig stof van het element zuurstof, dat ook van nature in de atmosfeer voorkomt. Ozon is desinfecterend en wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals:
– ontgeuren van interieurs en materialen na brandschade;
– schoonmaken en bleken van stoffen;
– desinfecteren van bronwater;
– desinfecteren van zwemwater als aanvulling op chloor;
– desinfecteren van oppervlaktes die in contact komen met voedsel;
– verwijderen van ongewenste schadelijke stoffen (herbiciden) uit water;
– in de intensieve visteelt als desinfectiemiddel en voor afbraak van afvalproducten van de vis.