Nieuws
19 juli, 2016

WellColl opent nieuwe locatie in Roermond


Featured image for “WellColl opent nieuwe locatie in Roermond”

Persbericht: WellColl Groep opent een nieuwe vestiging in Roermond.

WellColl Groep, met Autoschade bedrijven in Heerlen, Kerkrade, Maastricht Sittard en Weert, opent nu ook een nieuwe autoschade vestiging in Roermond met de samenvoeging van MyCar Roermond. Deze nieuwe WellColl vestiging zal verder gaan onder de naam WellColl Roermond .
Met deze overname ontstaat er voor WellColl Groep een perfect op elkaar aansluitend werkgebied van Maastricht tot Weert.

Vital Verheggen, Commercieel Directeur van WellColl Groep:

“Afgelopen jaar is door de start van de nieuwe locatie Weert een witte vlek ontstaan tussen WellColl Weert -en Sittard. Met de aanvulling van onze nieuwe locatie in Roermond kunnen we beter en sneller inspelen op de behoefte van onze klanten. Dit is met name van belang voor onze regionale klanten. Daarnaast kunnen we verder profiteren van schaalvoordelen en is Roermond een prachtig werkgebied om de overige mobiliteitsdiensten van WellColl groep aan te bieden. Harrie Willems, de voormalige directeur van MyCar Roermond, blijft aan het bedrijf verbonden als vestigingsverantwoordelijke. Harrie weet wat er speelt in de regio en zorgt er samen met zijn team voor dat het hoge kwaliteitsniveau gehandhaafd blijft.

Harrie Willems, Vestigingsverantwoordelijke:

Ik heb in WellColl Groep een uitstekende partner gevonden om onze activiteiten in Roermond verder te versterken. De samenvoeging van onze bedrijven zorgt ervoor dat in Roermond de focus op het schadeherstelproces optimaal kan blijven en nieuwe activiteiten kunnen toevoegen. Alle overige bedrijfsactiviteiten zullen vanuit het hoofdkantoor worden georganiseerd. De regionale klantenkring in combinatie met al de overige mobiliteitsdiensten maakt WellColl Roermond  duidelijk sterker voor de toekomst. De business to business klanten in de automotive branche vragen steeds meer naar all-in mobiliteitsconcepten. Vanuit WellColl groep in combinatie met diverse regionale partners zal dat dit nu ook in Roermond geboden worden.

 

WellColl Groep

WellColl Groep heeft Autoschade-vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert en is een van de grootste autoschade bedrijven van Nederland. Sinds 1953 is WellColl uitgegroeid tot een sterke regionale speler in Limburg die specialist is in diverse mobiliteitsdiensten, waaronder: autoschadeherstel, ruitreparatie en -vervanging, caravan- en camperservice, autobelettering, bedrijfswageninrichting, dubbele cabines, TomTom Telematics, Fleetport poolautobeheer, oldtimerrestauratie, en RentaRolla Autoverhuur & Autolease. Daarnaast is WellColl actief in high end metaal-coating.