WellColl Groep lanceert De Designspuiterij

FredWellColl Special Paints, B2BLaat een reactie achter

iStock 000066682807 Small

 

WellColl slaat met de introductie van De Designspuiterij een andere weg in als aanvulling op het bestaande dienstenpakket. Met onder andere schadeherstel, autoverhuur, bedrijfswageninrichting, TomTom Telematics en auto-aanpassingen is dit tot nu toe gericht op de automotive. Vanwege een geheel andere klantengroep is bewust de keuze voor een nieuw label gemaakt.

Niet over één nacht ijs
Een nieuwe minder bekende markt aanboren vereist een gedegen voorbereiding. Edwin Dirks, Vestigingsverantwoordelijke van WellColl Weert, licht dit toe: “Eind 2013 hebben we de bedrijfsactiviteiten en de inventaris van een meubelspuiterij in Valkenswaard overgenomen. Door de aanschaf van een compleet nieuwe spuitcabine en het aantrekken van personeel met ervaring in industrieel spuitwerk hebben we in onze vestiging Weert een volwaardige afdeling neergezet. En we hebben intussen de nodige projecten uitgevoerd, zoals voor de Beurs van Berlage en NS-station Eindhoven. Nu is de tijd rijp om onze nieuwe bedrijfstak en de daaraan gekoppelde website designspuiterij.nl wereldkundig te maken en de markt verder te gaan bewerken.”

Maatwerk
De Designspuiterij richt zich op verschillende doelgroepen, waaronder de particulier, de industrie en de bouwgerelateerde branche. Er worden niet alleen uni- en metallic lakken verwerkt, maar ook metaalcoatings van Verometal. De toepassingen zijn daardoor legio; van gebruiksvoorwerpen tot kunstobjecten en van interieurstukken tot complete gevelsystemen.

Metaalcoating
De harde metaalcoating Verometal bestaat voornamelijk uit echt metaalpoeder. De beschikbare metalen zijn: messing, brons, koper, aluminium, ijzer, zink, tin, roestvast staal, nikkel, zilver en gunsmoke. De verwerkingsmethode en de eindafwerking bepalen de uiteindelijke uitstraling van het oppervlak. Mat, glanzend, gepolijst of gepatineerd. Met of zonder structuur. Verometal is zeer duurzaam en toepasbaar op bijna alle ondergronden. Het is daardoor geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Door deze combinatie van mogelijkheden kan vrijwel ieder idee werkelijkheid worden.

Contactgegevens
Voor meer informatie, concrete vragen over projecten en toepassingsmogelijkheden of een offerte op maat kunt u contact opnemen met:

De Designspuiterij
Contactpersoon: Edwin Dirks
Fahrenheitstraat 21a
6003 DC Weert
T 088-7580886
E info@designspuiterij.nl
W www.designspuiterij.nl
www.facebook.com/designspuiterij

4 1
SAM 6683
3 2
4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.