WellColl maakt overstap van ABS Autoherstel naar A.A.S. Schadeherstel

FredAutoschade, Caravan en camper service, Ruitschade, WellColl

aas logo e1452171603108

WellColl Autoschade met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard en Weert heeft in het laatste kwartaal 2015 haar lidmaatschap bij ABS Autoherstel opgezegd. Onze 5 autoschadebedrijven zijn per 1 januari 2016 aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel.

WellColl zit al gedurende langere tijd in een transitieproces van autoschade-hersteller naar complete mobiliteitspartner. Wij hebben de afgelopen jaren ons dienstenpakket uitgebreid met onder andere ruitschade, caravan- & camperservice, oldtimerrestauratie, RentaRolla Autoverhuur & Autolease, autobelettering, bedrijfswageninrichting, wagenparkbeheer en TomTom Telematics. 

Daarnaast hebben we met de acquisitie van WellColl Weert ons verzorgingsgebied aanzienlijk vergroot.

Schaalvergroting en diversificatie zijn in een krimpende markt een belangrijk middel om op lange termijn concurrerend te kunnen blijven opereren. Tijdens dit proces steken we veel energie in de opleiding en specialisatie van onze medewerkers. Op die manier krijgen onze klanten altijd de zorg en aandacht die ze verdienen.

Bij deze ambitieuze groeistrategie hoort een schadeherstelketen die ons de ruimte geeft die we als zelfstandig ondernemer nodig hebben en het eigen ondernemerschap zelfs voorop zet. Daarnaast zien wij veel kansen in de visie van A.A.S. voor 2020, welke naadloos aansluit bij onze ambities. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij in A.A.S. de beste partner hebben gevonden om in deze competitieve markt de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen.

Onder de vlag van A.A.S. zullen wij ons met alle 120 medewerkers ons beste beentje blijven voorzetten om klanten met de beste service en kwaliteit te bedienen.