WA verhaalservice autoschade

Dit geeft extra zekerheid als u niet casco verzekerd bent!

Onze WA Verhaalservice autoschade is gratis

Schade aan uw auto, caravan of camper is al vervelend genoeg. Als u alleen WA, WA plus (of Casco met een schadebedrag onder uw eigen risico) -verzekerd bent en het niet zelf schuld bent (=verhaalbaar) moet u zelf de schade gaan verhalen op de tegenpartij.  Hier komt het nodige bij kijken, enerzijds qua tijd, anderzijds qua deskundigheid. Met onze WA verhaalservice nemen we u dit graag uit handen. Wilt u de schade laten repareren dan is onze WA Verhaalservice gratis.

Laat ons het regelen!

Kom met uw beschadigd voertuig naar ons toe en neem het schadeformulier mee. Wij doen een intake samen met u waarbij we de schade met behulp van foto's vastleggen. We helpen u mee om het schadeformulier af te ronden. Wij zorgen met onze  verhaalservice  voor autoschade dat het gehele administratieve proces in gang wordt gezet en de geleden autoschade wordt verhaald. Dat geldt ook voor eventuele persoonlijke en letselschade. U krijgt binnen enkele dagen persoonlijke inlogcodes om het verhaalproces op de tegenpartij te volgen. Via deze link kunt u inloggen. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Deze vindt u onderaan deze pagina.

Autoschade verhaald?

Zodra de schade succesvol is verhaald, krijgt u van ons bericht. Vervolgens maken we in overleg een afspraak voor het herstellen van de schade aan uw voertuig. Vanaf het moment dat u uw voertuig brengt, wordt u ontzorgd. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig de werkplaats weer in topconditie verlaat. Alle administratieve zaken rondom het verhaalproces worden door ons afgehandeld.

Is de schade verhaalbaar?

Bent u: WA verzekerd OF WA Plus verzekerd OF Casco verzekerd, schade kleiner dan eigen risico EN wilt u de schade laten repareren?

Maak gebruik van onze verhaalschade service

- Gratis service - Schadeformulier ondertekend door tegenpartij? - WellColl start met het verhalen van uw schade - U krijgt inlogcodes om het verhaalproces te blijven volgen

Is de schade succesvol verhaald?

- We maken een schadeherstel afspraak - U krijgt vervangend vervoer - 4 jaar garantie op de reparatie

 

Voorwaarden

  1. Het verhalen van uw autoschade op de tegenpartij is gratis voor alle relaties van WellColl. Wij kunnen deze WA Verhaalservice gratis aanbieden, omdat wij na het verhalen van uw autoschade de schade aan uw auto gaan herstellen. Zodra de schade succesvol is verhaald, maken wij met u een afspraak voor het herstellen van uw auto.
  2. Als u gebruik maakt van deze WA verhaalservice, dan is het niet mogelijk het schadebedrag in contanten te ontvangen. Uitzonderingen zijn daarbij niet toegestaan.
  3. Indien er sprake is van persoonlijke en/of letselschade dan kan deze schade gratis voor u worden mee verhaald op de tegenpartij. WellColl kan voor de uitvoering van deze extra service geen verantwoordelijkheid dragen. Ook correspondentie en het geven van informatie e.d. rondom persoonlijke en/of letselschade zal niet via WellColl lopen.
  4. Indien blijkt dat uw auto total loss is en u heeft gebruik gemaakt van onze verhaalschadeservice, dan zal nadat de schade succesvol op de tegenpartij is verhaald de door de expert bepaalde dagwaarde met u verrekend worden. Voor de bemiddeling van deze service houden wij in dat geval € 150,- bemiddelingskosten in.
  5. WellColl kan geen garantie bieden op het succesvol verhalen van uw autoschade. De verhaalbaarheid van een schade is afhankelijk van de gebeurtenis. Op u als eisende partij rust de bewijslast. WellColl kan derhalve geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor deze dienstverlening.
  6. Normaliter rekent WellColl € 125,- expertisekosten. De verhaalschadeservice is gratis, mits u de schade bij ons laat repareren. Is de schade verhaalbaar en repareert u niet of wil u achteraf gezien niet repareren, dan bedragen de kosten die u aan WellColl betaalt € 180,- (€ 125,- WellColl en € 55,- kosten Schadehulp). Blijkt door onvoorziene omstandigheden dat de schade niet verhaalbaar is dan betaalt u uitsluitend de expertisekosten van € 125,- inclusief BTW.
  7. U krijgt per mail of per post inloggegevens om de voortgang van uw dossier online te volgen.