Nieuws
24 november, 2020

Voorbewerker/spuiter of aspirant spuiter WellColl Heerlen


Featured image for “Voorbewerker/spuiter of aspirant spuiter WellColl Heerlen”
 
 
 
 
 
 

Ter aanvulling van het team van WellColl Heerlen zijn wij op zoek naar een voorbewerker/spuiter of een voorbewerker die opgeleid wil worden tot spuiter

Functie voorbewerker/spuiter

Als voorbewerker/spuiter wordt er van je verwacht dat je alle voorkomende schades zelfstandig kunt voorbewerken en spuiten. We werken met 2 spuiters die bij toerbeurt een week spuiten en een week voorbewerken. 

Heb je ervaring als voorbewerker en wil je je verder ontwikkelen tot spuiter, dan zul je eerst een periode begeleid worden door een ervaren spuiter om daarna zelfstandig in dit ritme gaan meedraaien.

Naast jou zijn er 7 voorbewerkers en/of spuiters werkzaam en 7 schadeherstellers waarvan enkelen allround. Ervaring als voorbewerker is noodzakelijk, ervaring als spuiter wenselijk. 

Een unieke kans bij een club die veel waarde hecht aan een sterk team dat samen verantwoordelijkheid draagt. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week. 

Wat vragen wij?

  • Niveau 3 voorbewerker/spuiter 
  • Of vergelijkbaar niveau verkregen door ervaring

Wat bieden wij?

  • Een prettige werkomgeving in een leuk team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.
  • Marktconform salaris afhankelijk van je ervaring als voorbewerker of voorbewerker/spuiter
  • Je maakt onderdeel uit van een grotere organisatie. Door middel van efficiënte onderlinge samenwerking tussen de vestigingen en vakgebieden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie met ruim 130 collega’s. Naast schadeherstel bieden we een groot scala aan diensten aan. Kijk maar eens op onze website https://wellcoll.nl/ !

Voldoe je aan deze omschrijving dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar: pim.vanwell@wellcoll.com.

Bel je liever of wil je aanvullende informatie dan kun je contact opnemen met HR Medewerker mevrouw Pim van Well: 088 – 7580 891 of met Patrizio Fiori vestigingsverantwoordelijke Heerlen 088 – 7580 812. 

November 2020