Vital Verheggen
Commercieel Directeur

Mobiliteit is noodzakelijk voor continuïteit in uw bedrijfsvoering. WellColl zorgt voor de continuïteit rondom uw mobiliteit. Wij benaderen dit vanuit een zo breed mogelijk perspectief. Dit met als doel om optimaal bij te dragen aan de ontwikkeling van uw organisatie.
Vanuit een breed ondernemersperspectief en met een persoonlijke jarenlange zakelijke bancaire achtergrond zoek ik met u de optimalisatie tussen:
– directe mobiliteitsbehoefte
– flexibele mobiliteitsbehoefte
– balans tussen duurzaamheid en effectiviteit
– liquiditeitsplanning
– personeelssamenstelling
– slimme vernieuwing bestaande wagenpark
– mobiliteitsbudgetten voor personeel
– praktische, veilige en efficiënte invulling van het wagenpark

Een maximale adviesfunctie, met de inzet van operational lease, private lease, occasion lease, shortlease en verhuur. Onze doelgroep zijn ondernemers vanaf de kleinste starter, tot de grootste wagenparken in de regio Zuid- en Midden Limburg. Vanuit onze geografische kracht met ons vestigingsnetwerk kunnen wij maximaal ontzorgen rondom mobiliteit, zodat u zich 100% kunt focussen op uw eigen bedrijfsvoering. Voorwaarde voor ons is het persoonlijk kennen van onze klant, waarbij moraliteit, flexibiliteit en creativiteit van de ondernemer en het perspectief van de onderneming onze belangrijkste meetinstrumenten zijn.

Bent u geïnteresseerd in een geheel vrijblijvend overall mobiliteitsadvies, of wilt u kort van gedachte wisselen over een mobiliteitsvraag, neemt u dan direct contactop met mij.

Vital Verheggen
Commercieel directeur WellColl Groep
088 7580 882
vital.verheggen@rentarolla.nl