Nieuws
19 juli, 2016

De vijf coolste sneakers voor de échte autoliefhebbers


Featured image for “De vijf coolste sneakers voor de échte autoliefhebbers”

We zijn als bedrijf altijd bezig met het werken aan auto’s, caravan & campers en bestelwagens. We repareren deze, maken ze mooier of brengen optimalisaties aan.  Naast het verbeteren van functionaliteit vinden we styling ook belangrijk.  Er zijn lelijke auto’s, leuke auto’s, mooie auto’s en fantastische auto’s. Een goede ontwerper maakt echt het verschil.

Zo is het het ook met sneakers. Er zijn allerlei ontwerpen die wel functioneel zijn, maar een persoonlijkheid missen. Sneakers zijn enorm in de mode tegenwoordig. In alle soorten, kleuren en maten. Je kunt je het zo gek nog niet bedenken. Verklaart meteen waarom ze nu met grote aantallen bij iedereen in de kledingkast liggen. Het liefst voor ieder uur een nieuw paar!

Dat sneakers een onmisbaar onderdeel in de dagelijkse kleding stijl is geworden is al lang geleden bewezen door verschillende stijl iconen in de schoenen- en lifestyle industrie. Eén van die stijl iconen is Deon Point. In 2000 kwam Deon Point ter sprake als toegewijd sneaker consument en sloot zich niet veel later daarna aan bij “Boston Based Concepts” die zich bezighouden met mannenkleding, sportkleding, sneakers en premium denim. In 2007 ontwikkelde Deon Point een concept waarmee er samengewerkt ging worden met de top van atletische merken om zo de exclusieve, mooie, sportieve en extra coole sneakers te ontwerpen.

Deon Point hoeft zich er niet klein voor te houden want het resultaat is beter dan geweldig.

Hier een lijst van onze eigen favorieten voor de echte autoliefhebber:

Adidas Ultra Boost “Grey/Off White”

Adidas heeft de wind in de rug en het is niet gek waarom. Zeer mooi, esthetisch en goed in balans met technologie.

adidas-ultra-boost-grey-offwhite-01-750x500

Nike flyknit Racer “Multicolor”

Nike heeft een uitgebreid assortiment aan schoenen, welke hun in staat stelt om telkens opnieuw terug te kunnen vallen op hun klassieke ontwerpen. Echter, de Flyknit Racer laat zien dat er van Nike nog veel mooie retro ontwerpen te verwachten zijn.

nike-flyknit-racer-multicolor-2016-02_o5ois1-750x490

Adidas Originals Stan Smith Primeknit

Het toevoegen van enkele subtiele nieuwe kenmerken aan een van de meest bekende uitvoering van Adidas. Dit kan gezien worden als dé update aan de reeds bekende uitvoering, extra comfortabel en makkelijk te dragen.

adidas-originals-stan-smith-primeknit-og-1-1-750x500

Concepts x New Balance “Grand Tourer”

Als een eerbetoon aan de top van de sportauto’s wordt bij de “Grand Tourer” suède gecombineerd met carbon fiber, wat het een perfect geheel maakt.

Concepts-x-New-Balance-Releases-Grand-Tourer-4-750x500

Adidas Yeezy Boost “Turtle Dove”

Deze sneaker heeft ervoor gezorgd dat Kanye West als een schoenontwerper herboren werd. Deze sneaker is zó gewild dat hij amper te krijgen is voor een prijs lager dan 5 maal de standaard prijs.

adidas-yeezy-350-boost-turtle-dove-re-release-750x500