Nieuws
15 juli, 2021

Vacature Receptionist(e)/administratief medewerk(st)er 40 uur WellColl Heerlen


Featured image for “Vacature Receptionist(e)/administratief medewerk(st)er 40 uur WellColl Heerlen”

Ter aanvulling van het team van onze vestiging Heerlen zijn wij per direct op zoek naar een receptionist/administratief medewerker. 

Vanwege de diversiteit van onze activiteiten en opdrachtgevers omvat deze functie een interessant en gevarieerd takenpakket. 

Wie zijn wij?

WellColl Heerlen BV is onderdeel van de WellColl Groep. De WellColl Groep is in de loop der jaren uitgegroeid tot een sterke regionale speler met 6 vestigingen in Zuid- en Midden-Limburg. Naast het verrichten van autoschadeherstel, zijn we inmiddels ook specialist in diverse andere mobiliteitsdiensten waaronder: caravan- en camperservice, ruitreparatie en – vervanging, bedrijfswageninrichting en carrosserietechniek, autoverhuur en autolease. Met onze nieuwste activiteit WellColl Special Paints leveren we decoratief spuitwerk op wereldniveau. Door een efficiënte onderlinge samenwerking tussen de vestigingen en vakgebieden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie met meer dan 100 collega’s. 

Als receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en als zodanig de spil in het bedrijf. De vestiging Heerlen is een van onze grootste vestigingen en het kan er van tijd tot tijd behoorlijk druk zijn. Het is daarom belangrijk dat je stressbestendig bent. 

Wat zijn je voornaamste werkzaamheden?

Je doet de intake, maakt een schadedossier aan en voert alle handelingen uit die daarbij horen tot aan het calculeren van de schade zelf. Dat gebeurt nu door de calculator, maar op termijn is het mogelijk dit ook te leren. Als de gerepareerde auto afgeleverd wordt, dienen er weer diverse handelingen verricht te worden welke tot je takenpakket behoren. Je levert gerepareerde auto’s af;  je zet vervangend vervoer in; je meld schades bij de verzekeringsmaatschappijen; je rekent af en verricht kasbeheer; debiteurenbeheer; plannen van leenauto’s; uitgeven en innemen van huurauto’s van ons verhuurbedrijf RentaRolla en de administratie daaromheen. 

Wat verwachten wij van jou?

● minimaal MBO niveau 4 administratief of secretarieel

● affiniteit met de automobielsector is wenselijk

● rijbewijs B

Je bent:

 • klantvriendelijk en representatief;
 • zelfstandig;
 • stressbestendig;
 • teamplayer;
 • pro-actief;
 • accuraat;
 • flexibele instelling.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en veelzijdige functie waarin je je kunt ontwikkelen tot de spil van de organisatie; 
 • Bij aanvang een contract voor 12 maanden;
 • Een fulltime overeenkomst, 4 dagen is bespreekbaar;
 • Een prettige werkomgeving in een leuk team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat;
 • Je maakt onderdeel uit van een stabiele organisatie. Door middel van efficiënte onderlinge samenwerking tussen de vestigingen en vakgebieden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie met een 100-tal medewerkers.

Voldoe je aan deze omschrijving dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Stuur dan je motivatie en cv uiterlijk 15-08-2021 per email naar: pim.vanwell@wellcoll.com

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met onze vestigingsverantwoordelijke in Heerlen Patrizio Fiori 088 – 7580 812 of HR-medewerker mw. Pim van Well 088 – 7580 891.