Vacature receptionist / administratief medewerker (m/v 40 uur) met affiniteit met de automotive sector

FredWellColl, VacatureLaat een reactie achter

Vacature Receptionist(e) WellColl Sittard

Update: de functie is inmiddels vervuld.

De WellColl Groep kent zijn oorsprong in de begin jaren ‘50 als Limburgs familiebedrijf in schadeherstel. De WellColl Groep is inmiddels uitgegroeid tot een complete en veelzijdige mobiliteitspartner met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. Naast schadeherstelwerkzaamheden aan auto’s, campers en caravans houdt WellColl zich bezig met bedrijfswageninrichtingen, autoaanpassingen, en verhuur en lease van auto’s binnen RentaRolla.

Functie

Als receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en als zodanig de spil in het bedrijf. De recepties kennen iedere dag piekmomenten en in deze functie kan het dan ook van tijd tot tijd behoorlijk druk zijn.

Je maakt een schadedossier aan en voert alle handelingen uit die daarbij horen tot aan het calculeren van de schade zelf. Calculaties worden nu door de calculator gemaakt, maar na verloop van tijd zal je opgeleid worden om zelf eenvoudige calculaties te maken. Als de gerepareerde auto afgeleverd wordt, dienen er weer diverse handelingen verricht te worden welke tot je takenpakket behoren. Veelvuldig klantencontact is een gegeven.

Taken

Je verricht de intake – je geeft vervangend vervoer mee en neemt dit later weer in – je zorgt dat er voldoende leenauto’s zijn – je meldt schades bij de verzekeringsmaatschappijen – je levert gerepareerde auto’s af – je rekent af en verricht kasbeheer – je hebt veelvuldig telefonisch contact met de klant. Daarnaast zal debiteurenbeheer een onderdeel van je takenpakket zijn.

Alle 6 vestigingen hebben een vaste receptionist(e). Ter aanvulling van deze groep zijn wij op zoek naar een flexibele kandidaat die beschikt over eigen vervoer en zowel Weert als Sittard als vaste werkplek heeft. Na een ruime inwerkperiode, welke in Weert zal plaatsvinden, zul je zelfstandig de receptie gaan bemannen.

Het betreft een fulltime functie. Je werkt 4,5 dag per week van 8.00-17.30 uur/8.00-12.00. Ook is de ene week 4 en de andere week 5 dagen bespreekbaar.

Wat vragen wij?

 • MEAO diploma niveau 4 of HAVO
 • klantvriendelijk en representatief
 • accuraat
 • stressbestendig
 • initiatief
 • je werkt zowel zelfstandig als in teamverband
 • flexibele instelling
 • ervaring met verschillende softwaresystemen is een pré
 • affiniteit met de automobielsector en rijbewijs B

Wat bieden wij?

 • Een informele, prettige werkomgeving in leuke teams.
 • Marktconform salaris.
 • Bij aanvang start je met een jaarcontract.
 • Je maakt onderdeel uit van een grotere organisatie. Door middel van efficiënte onderlinge samenwerking tussen de vestigingen en vakgebieden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie met 130 collega’s.

Voldoe je aan deze omschrijving dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Stuur je motivatie en cv voor 16 mei 2019 per e-mail naar: pim.vanwell@wellcoll.com. Wil je aanvullende informatie dan kun je contact opnemen met HR medewerker Pim van Well 088-7580 891 of algemeen directeur Fred Collé 088-7580 895

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.