Vacature monteur bedrijfswageninrichtingen

FredBedrijfswageninrichting Limburg, TomTomTelematics, WellCollLaat een reactie achter

46116259 ltest2

WellColl Automotive Solutions BVDe WellColl Groep kent zijn oorsprong in de begin jaren ‘50 als Limburgs familiebedrijf in schadeherstel. De WellColl Groep is inmiddels uitgegroeid tot een complete en veelzijdige mobiliteitspartner met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. We voeren een uitgebreid pakket aan diensten rondom mobiliteit. Een van deze diensten is het inrichten en aanpassen van bedrijfswagens. Deze diensten zijn ondergebracht bij WellColl Automotive Solutions BV welke gevestigd is in het schadeherstelbedrijf in Sittard. Vanwege de uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een monteur bedrijfswageninrichting ter aanvulling van ons team.

Functie

Als monteur bedrijfswageninrichting ben je technisch met verantwoordelijkheidsgevoel. De werkzaamheden bestaan uit opbouwen, uitbouwen en monteren van diverse materialen in, op en onder met name bedrijfswagens, maar ook foodtrucks en andersoortige voertuigen of reclame-objecten. Je bedenkt (samen met het team) oplossingen voor vraagstukken en voert deze ook zelf uit. Je houdt je bezig met montage van bedrijfswagens en -inrichtingen in de breedste zin van het woord. Een unieke kans bij een club die veel waarde hecht aan een sterk team dat samen verantwoordelijkheid draagt. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week met als standplaats Sittard.

Wat vragen wij?

  • een afgeronde technische opleiding (bv interieurbouw, carrosseriebouw) of door ervaring verkregen vergelijkbaar niveau
  • ervaring in houtbewerking is wenselijk
  • in teamverband maar ook zelfstandig kunnen functioneren
  • technisch inzicht
  • vaardig in het monteren en bewerken van materialen (hout, metaal en kunststof)
  • bij voorkeur kennis van elektronica
  • nauwkeurig

Wat bieden wij?

  • Een prettige werkomgeving in een leuk team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.
  • Marktconform salaris
  • Je maakt onderdeel uit van een grotere organisatie. Door middel van efficiënte onderlinge samenwerking tussen de vestigingen en vakgebieden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie met meer dan 100 collega’s. Naast schadeherstel bieden we een groot scala aan diensten aan. Kijk maar eens op onze website www.wellcoll.nl !

Voldoe je aan deze omschrijving dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar: karlijn.hendriks@wellcoll.com .

Bel je liever of wil je aanvullende informatie dan kun je contact opnemen met Commercieel Directeur Vital Verheggen: 088 - 7580 882.

januari 2018

Image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.