Nieuws
13 september, 2021

Vacature marketingmedewerker


Featured image for “Vacature marketingmedewerker”

Vacature marketingmedewerker


Update 22-10-2021: de vacature is inmiddels ingevuld.

Ben jij creatief, leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe kennis en bijbehorende kansen? Bruis je net als wij van de energie en zet je die graag om in concrete plannen en acties? Kun jij daarin commerciële doelstellingen vertalen naar effectieve campagnes? Dan is deze vacature jou wellicht op het lijf geschreven!


Wat ga je doen?


We zijn op zoek naar een marketingmedewerker die vanuit commerciële gedrevenheid vorm kan geven aan ons marketingbeleid. Je zult daarbij de commercieel directeur ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van een operationeel marketingplan voor de gehele WellColl Groep. Het is zeer essentieel dat je van nature gestructureerd en planmatig te werk gaat. Zowel zelfstandig als in teamverband ga je aan de slag. 

Je kunt campagnes bedenken en coördineren in samenwerking met onze salesafdeling. Ook ondersteuning bij beurzen en events behoort incidenteel tot je werkzaamheden. Speciale aandacht zal uitgaan naar onze jongste activiteit ‘special paints’. 

Online ga je aan de slag met het analyseren en beheren van Google Analytics en Adwords. Je optimaliseert de website en zoekmachine en werkt met een contentkalender voor onze social media kanalen, website en mailings. Het zou fijn zijn als je ervaring hebt met Wordpress en Mailchimp. Je beheert de communicatiemiddelen zoals drukwerk, promotiematerialen en relatiegeschenken. 

Vanuit deze functie is het mogelijk om voor bepaalde projecten te werken met stagiaires. De begeleiding en coaching van de stagiaire neem je dan voor je rekening, indien gewenst met ondersteuning van de commercieel directeur.


Wie ben jij en wanneer pas je bij ons?


In deze rol is er veel ruimte om vorm te geven aan je eigen ontwikkeling, maar ook aan de ontwikkeling van marketing in ons bedrijf. Wij houden van ons werk, zijn zeer betrokken en ondernemend en dat zoeken we ook in jou. We stellen het op prijs als je affiniteit hebt met 

de automotive branche. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar je persoonlijkheid vinden we nog belangrijker. Naast eerder beschreven competenties zien we graag dat je:


Oplossingsgericht bent en woorden omzet in daden


Initiatief toont en denkt in mogelijkheden


Inzicht hebt in bedrijfsprocessen en verbanden kunt leggen tussen verschillende activiteiten


HBO denkniveau hebt (bijvoorbeeld een opleiding in de richting commercieel management, marketing)

Wat hebben wij jou te bieden?


Naast veel ruimte voor eigen ontwikkeling binnen ons bedrijf, tref je een zeer collegiale sfeer in een informeel team. De baan is afwisselend en uitdagend voor 32-40 uur per week. Een thuiswerkdag is bespreekbaar. Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.

Een greep uit de overige arbeidsvoorwaarden:


o Laptop van de zaak ;

o Telefoon met abonnement van de zaak ;

o 25 verlofdagen ;

o CAO voor het Carrosseriebedrijf ;

o Pensioenregeling bij PMT ;

o Diverse personeelskortingen ;


Waar kom je te werken


WellColl Groep is een Limburgs familiebedrijf, met een historie van meer dan 50 jaar, dat is uitgegroeid tot een complete en veelzijdige partner in de automotive. Ongeveer 120 medewerkers houden zich bezig met diverse activiteiten, onder andere autoschadeherstel, caravan-en camperservice, bedrijfswageninrichtingen, special paints, auto- en busverhuur en autolease. De WellColl Groep heeft zes vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Weert. Bij onze vestiging in Sittard is ook ons Shared Service Center gevestigd, waar de marketing medewerker zijn/haar standplaats krijgt. 


Ben je geïnteresseerd?


Als jij jezelf herkent in deze vacature, dan ontvangen we graag je CV en motivatie. Je kunt dit e-mailen naar Karlijn.Hendriks@wellcoll.com, liefst voor 1 oktober 2021. Heb je nog vragen of wil je graag aanvullende informatie, neem dan op met HR-medewerker Karlijn Hendriks via 088-7580888.