Webfleet

Online applicatie
Wanneer uw personeel op pad is, is het meestal niet makkelijk om volledig op de hoogte te blijven van de dagelijkse werkzaamheden. TomTom lost dit op met TomTom WEBFLEET, een online applicatie die u in staat stelt uw wagenpark 24 uur per dag vanaf iedere pc te beheren. Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd. U opent gewoon TomTom WEBFLEET via een webbrowser en u kunt alle werkzaamheden in het veld gemakkelijk van achter uw bureau beheren.

Gebruiksvriendelijk
Dankzij de heldere opzet en de logisch ingedeelde functies is TomTom WEBFLEET heel eenvoudig te gebruiken. U kunt pictogrammen toekennen aan verschillende voertuigtypen of een overzicht krijgen van verschillende categorieën voertuigen. Op de kaart wordt de positie van ieder voertuig automatisch bijgewerkt.
TomTom WEBFLEET is een abonnementsservice. Daardoor ontvangt u alle kaarten en upgrades zodra en wanneer u ze nodig hebt.

Veilig
TomTom Telematics begrijpt dat u 24 uur per dag betrouwbare toegang tot uw applicatie voor fleet management nodig heeft en permanente, volledige beveiliging. U kunt gerust zijn, want TomTom WEBFLEETbiedt uitstekende prestaties en is alleen toegankelijk via een beveiligd online account middels een gebruikersnaam en wachtwoord (SSL-beveiliging).

Niet voor niets geniet de service van TomTom WEBFLEET het vertrouwen van meer dan 25.000 bedrijven die samen meer dan 300.000 voertuigen over de hele wereld beheren.

Slim
Alles wat u nodig hebt om uw bedrijfswagens te beheren is nu binnen handbereik. Op elk gewenst moment kunt u responstijden en de verhouding tussen rijden en stationair draaien in de gaten houden, efficiëntierapporten van het afgelopen kwartaal opvragen, sms-berichten versturen of een chauffeur langs een andere route sturen. WEBFLEET is een webapplicatie. U hoeft zich dus ook nog eens geen zorgen te maken over interne IT-kosten.

’s Werelds meest betrouwbare partner

TomTom’s fleet management-service heeft de ISO 27001-certificering gekregen, waardoor we klanten de beste beveiliging, kwaliteit en beschikbaarheid kunnen garanderen. 99,99% beschikbaarheid

AlertSite, de toonaangevende benchmarkingservice, heeft WEBFLEET op de lijst geplaatst van de 25 beste technologiewebsites in de VS op basis van reactietijd en 99,99% beschikbaarheid.

Professionele hulp

Gecertificeerde resellers door het hele land, zoals WellColl, zijn beschikbaar voor professionele hulp, waar u ook bent. En met onze beschikbaarheid tijdens kantooruren en onlineondersteuning kunnen we hulp bieden wanneer u het nodig heeft.

Meer informatie over WEBFLEET vindt op de website van TomTom Telematics. Of neem contact op met één van onze experts.

WEBFLEET Mobile

Handige app
Als u zelf als ondernemer of manager niet op kantoor bent, is het lastig om toezicht te houden op de locatie en werkzaamheden van uw mensen. Maar met WEBFLEET Mobile is dit eenvoudig. Met deze handige app op uw smartphone of tablet kunt u overal en altijd de werkzaamheden in het veld in de gaten houden en beheren.

Verhoog uw efficiency
Op die manier houdt u de vinger aan de pols van lopende werkzaamheden terwijl u tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden aanboort. U ziet in één oogopslag waar uw voertuigen zich bevinden en welke voertuigen beschikbaar zijn, zodat u nieuwe opdrachten altijd kunt toewijzen aan medewerkers die zich hiervoor op de beste locatie bevinden. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de actuele verkeerssituatie.

Imponeer uw klanten
Zo kunt u met behulp van WEBFLEET Mobile uw klanten ook vertellen waar uw chauffeurs zich op elk moment bevinden, en wat hun bestemming en de verwachte aankomsttijd op de bestemming zal zijn. U weet wanneer een order te laat is, zodat u meteen maatregelen kunt nemen voordat u een telefoontje van de klant krijgt. En mocht een klant op het laatste moment nog met een verzoek komen, dan kunt u dit onderweg afhandelen. Net zo gemakkelijk als op kantoor.

WEBFLEET Logbook

Met de TomTom WEBFLEET Logbook app houdt u uw kilometerregistratie eenvoudig, nauwkeurig en up-to-date. Uw chauffeurs kunnen via hun telefoon nauwkeurige en betrouwbare ritgegevens bekijken en met een enkele aanraking gegevens toevoegen. Hierdoor worden de kilometerafrekening en het naleven van de fiscale regelgeving voor uw chauffeurs en uw bedrijf een stuk eenvoudiger.

Bespaar administratietijd met eenvoudige kilometerregistratie
Chauffeurs kunnen op elk gewenst tijdstip hun ritten verifiëren. De WEBFLEET Logbook app leert bovendien van de chauffeur en stelt ritgegevens voor om het proces nog sneller te maken.

Houd de kosten onder controle en voldoe aan de fiscale regelgeving
Met een transparante rapportage van zakelijke en persoonlijke kilometers houdt u de kosten onder controle. Controleer efficiënt gedeclareerde kilometers en vergoed de chauffeurs dienovereenkomstig.
Dankzij betrouwbare ritgegevens weet u ook zeker dat u voldoet aan de fiscale regelgeving en voorkomt u boetes.

Alle kilometers worden correct afgerekend
De WEBFLEET Logbook app werkt samen met een ingebouwd TomTom-voertuigvolgsysteem. Hierdoor worden correcte gegevens, zoals aantal gereden kilometers en afgelegde afstand, weergegeven op de smartphones van uw chauffeurs.

WEBFLEET Tachograph Manager

De WEBFLEET Tachograph Manager is de betrouwbare oplossing voor het downloaden, analyseren en archiveren van de gegevens op uw tachograaf. Zo voldoet u gemakkelijk aan de wetgeving.

De voordelen op een rijtje
– U bespaart kostbare tijd door geautomatiseerde en geplande externe downloads van digitale tachograafgegevens;
– U blijft op de hoogte van wetswijzigingen en details van boetes;
– U hebt toegang tot gegevens van ons beveiligde online archief, toegankelijk vanaf elke pc;
– Uw administratie wordt eenvoudiger dankzij instructies en sjablonen;
– Voeg handmatige tachograaf uploads toe en gebruik slechts één oplossing voor uw gehele wagenpark.

LINK 200

De LINK 200 is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven met lichte bedrijfswagens en personenauto’s. Primaire doelstelling is het lokaliseren en traceren van uw voertuigen. De LINK 200 is heel makkelijk zelf te installeren, omdat deze wordt ingeplugd op de ODB-II poort. Activatie van het systeem vindt plaats met een code die online wordt ingegeven. Vervolgens kunt u meteen gebruik maken van het systeem. Met WEBFLEET Lite heeft u online contact met uw wagenpark (maximaal 10 gebruikers).

De voordelen van de LINK 200 op een rijtje:
– Lokalisering van uw voertuigen en chauffeurs op elk moment van de dag
– Weergave van de gereden kilometers en trajecten
– Melding bij het verlaten van een vooraf gedefinieerd gebied
– Handige ritrapporten en rapportages
– Geschikt voor ritregistratie ten behoeve van de fiscus
– Plug & play installatie
– Geen investering, alleen maandelijkse abonnementskosten vanaf € 15,95 exclusief BTW
– Abonnement van 6 maanden of 36 maanden mogelijk
– Eenmalige installatie-fee van € 29,- exclusief BTW

Neem voor meer informatie contact met ons op.

LINK 410 / LINK 510

De voertuigvolgsystemen LINK 410 en LINK 510 van TomTom bieden u zowel een realtime als een historisch inzicht in wanneer, waar en hoe uw voertuigen worden gebruikt.

LINK 410

Met het LINK 410-voertuigvolgsysteem van TomTom kunt u het rijgedrag analyseren, toezicht houden op de tijd die chauffeurs onderweg doorbrengen en zien hoeveel tijd ze bij klanten doorbrengen.

De voordelen van de LINK 410 op een rijtje:
– Automatische rapporten met gereden kilometers, ritten, de tijd die op locatie wordt doorgebracht en rijgedrag;
– Breng de kosten voor brandstof, onderhoud en verzekering omlaag;
– Optimaliseer de efficiëntie van uw teams onderweg;
– Stel uw team in staat om meer tijd met klanten door te brengen;
– Verminder de administratie voor uw chauffeurs en kantoorpersoneel.

Klik hier voor meer specificaties van de LINK 410.

LINK 510

De TomTom LINK 510 is het toonaangevende voertuigvolgsysteem voor bedrijfsauto’s met geavanceerde mogelijkheden voor voertuigintegratie. U ontvangt zowel realtime als historische gegevens over hoe, wanneer en waar uw voertuigen worden gebruikt. U kunt werkuren, brandstofkosten en rijprestaties snel en eenvoudig analyseren.

De voordelen van de LINK 510 op een rijtje:
– Live rij- en werktijdinformatie van de digitale tachograaf van uw voertuigen;
– Voorkom overtredingen en bespaar tijd en geld met het extern downloaden van digitale tachograafgegevens;
– Bespaar brandkosten – met de FMS-interface houdt u het brandstofverbruik en het brandstofniveau in de gaten;
– Altijd exact op de hoogte van de locatie van voertuigen;
– Geautomatiseerde rapporten over afgelegde kilometers, routes, rijtijden en verblijftijd op de bestemming;
– Houd rijgedrag in de gaten en controleer of uw bestuurders efficiënt en verantwoord rijden;
– Verplichte identificatie van de chauffeur;
– Deurvergrendeling op afstand;
– Noodknop.

PRO-navigatiesystemen

Met TomTom PRO-navigatiesystemen kunnen chauffeurs verkeersopstoppingen vermijden en daardoor op tijd op hun bestemming aankomen. Deze navigatiesystemen beschikken ook over beheerfuncties voor de opdrachtenworkflow, registratie van het aantal gewerkte uren en nog veel meer handige features.

7100 / 7150 / 7150 Truck
De volgende PRO-navigatiesystemen kunnen worden gebruikt als een zelfstandig navigatiesysteem of in combinatie met de TomTom LINK 410 of 510 voor een complete reeks functies en mogelijkheden voor fleet management.

9150 / 9150 Truck / 5150 Truck Live
Gebruiken chauffeurs in uw bedrijf meerdere voertuigen? Dan heeft u een veelzijdige, aanpasbare oplossing nodig. De PRO 5150 TRUCK LIVE en de PRO 9000-serie kunnen als compleet fleet management-systeem worden gebruikt. Zonder dat er hiervoor een voertuigvolgsysteem hoeft te worden geïnstalleerd.


ecoPLUS

U wil de kosten van brandstofverbruik en voertuigonderhoud zowel financieel als ecologisch verminderen?  Dan is het zaak om goed geïnformeerd beslissingen te nemen. TomTom ecoPLUS™ biedt die informatie. TomTom ecoPLUS™ is een gemakkelijke en effectieve manier om belangrijke voertuiggegevens te verzamelen. U krijgt handige rapporten over brandstofverbruik, CO2-uitstoot en foutcodes.

Het TomTom ecoPLUS™-apparaat is zeer eenvoudig te installeren. Het kan eenvoudig worden aangesloten op een groot aantal bedrijfsauto’s via de OBD-II-poort.

De voordelen op een rijtje
– Bekijk het brandstofverbruik van uw wagenpark in een duidelijk overzicht
– Moedig uw bestuurders aan een efficiëntere, professionele rijstijl aan te leren
– Verminder de kosten voor brandstof en onderhoud door de staat van uw voertuigen te bewaken
– Maak indruk op uw klanten met uw milieuvriendelijke aanpak

Meer informatie over ecoPLUS.