Nieuws
22 februari, 2021

“Soms komt schade zomaar uit de lucht vallen”


Featured image for ““Soms komt schade zomaar uit de lucht vallen””

Een regen van brokstukken


Afgelopen weekend verloor een Boeing 747 boven Meerssen (Limburg) onderdelen. Het vliegtuig steeg afgelopen zaterdag op om een uur of vier vanaf Maastricht Aachen Airport op weg naar New York. Het vliegtuig kreeg al snel problemen.

Vlak na de start was er een explosie van een van de motoren, waarna brand uitbrak. Ooggetuigen zagen hoe er vlammen uit de motor kwamen. Vervolgens vlogen de metaalstukken naar beneden en hebben bewoners van Meerssen een beschutte plek gezocht om te schuilen. De stukken die omlaag kwamen waren terecht gekomen op de grond, auto's, mensen en daken, deze waren ontzettend heet door de brand in de motor. Het toestel heeft gelukkig een noodlanding kunnen maken in Luik met nog maar drie werkende motoren.

Hoewel het vliegtuig is gerepareerd, moet de nevenschade nog worden hersteld. Waaronder de auto van een van onze klanten. Deze auto is geraakt door een aantal brokstukken op het dak, de motorkap en de voorruit. WellColl Autoschadeherstel is gespecialiseerd in plaatwerk maar ook in ruitherstel. De voorruit zal vervangen worden door een nieuwe ruit en het plaatwerk zal worden hersteld en gespoten.  In totaal zijn er bij WellColl Maastricht drie auto's aangeboden die schade hebben opgelopen door dit voorval. In zo een geval ben je blij goed verzekerd te zijn.

Image
Image
Image