Rijschool met schade

FredAutoschade, Ruitschade

Rijschool met schade

Autoschade is vervelend, zeker voor rijscholen. Als de lesauto tijdens de reparatie een aantal dagen niet kan worden gebruikt, heeft dit direct negatieve gevolgen voor de rijschool. WellColl Autoschade biedt rijschoolhouders de oplossing. Gratis een vervangende lesauto tijdens de reparatie. Hierdoor blijft de rijschoolhouder mobiel, hoeven er geen rijlessen meer afgezegd te worden en blijft de bedrijfsschade beperkt.

Probleem
Rijschoolhouders zijn volledig afhankelijk van hun lesauto. In geval van autoschade kan dit voorproblemen zorgen. Kleine rijscholen moeten een lesauto huren, rijlessen verschuiven of zelfs rijlessen afzeggen. Grote rijscholen proberen het probleem vaak op te lossen door met eigen auto’s onderling te schuiven. Echter, in alle gevallen brengt autoschade voor een rijschool een hoop extra gedoe en kosten met zich mee.

Oplossing
WellColl Autoschade merkt dat veel rijscholen vroeg of laat met dit probleem te maken krijgen. Als er eenmaal schade is gereden, ziet de rijschoolhouder het liefst dat zijn auto dezelfde dag nog wordt hersteld. Helaas is dat in veel gevallen niet mogelijk. Om dit probleem op te lossen heeft WellColl Autoschade de beschikking over meerdere leenauto’s die met een dubbele bediening uitgerust zijn. Rijschoolhouders die de schade aan hun lesauto bij WellColl Autoschade laten herstellen, kunnen de lesauto tijdens de reparatie gratis gebruiken. Een oplossing die een grote kostenbesparing voor de rijschoolhouder betekent.

RijschoolmetSchade.nl
Om de rijschoolhouder te bereiken werkt WellColl Autoschade samen met RijschoolmetSchade.nl. RijschoolmetSchade.nl is een onafhankelijk platform met een landelijk dekkend netwerk van 85 autoschadeherstelbedrijven. Elk autoschadeherstelbedrijf is FOCWA Eurogarant gecertificeerd en heeft een auto met dubbele bediening die tijdens de reparatie gratis aan de rijschoolhouder ter beschikking wordt gesteld. Ook kan er bij elk autoschadeherstelbedrijf een lesauto worden gehuurd. WellColl Groep heeft hiervoor een eigen verhuurbedrijf RentaRolla Auto- & Busverhuur.

 

Deel dit bericht