Paul Nouwen

Rental Agent

Ik ben Paul Nouwen, autoverhuurder en mobiliteitsadviseur in hart en nieren. Geboren en getogen in Weert, momenteel woonachtig in Roermond. Sinds 1995 ben ik actief binnen de automotive en nog iedere dag ben ik met veel plezier bezig in de branche.

Binnen RentaRolla is de laatste paar jaar gewerkt aan het opnieuw structureren van procedures, materieel en geldstromen. Nu kan er zonder belemmeringen gewerkt worden aan oplossingen in flexibele mobiliteit. Voor de korte termijn is dat autoverhuur, voor de langere termijn (short)lease. Met ruim 20 jaar ervaring in autoverhuur, 12 jaar ervaring in autolease en een ijzersterk team van collega’s komt er altijd een oplossing die past bij de klant.

RentaRolla is de specialist in Midden- en Zuid Limburg in mobiliteitsoplossingen. Voor de autoverhuur hebben wij een gevarieerde en representatieve huurvloot van personenauto’s, bestelbussen en personenbussen.

Het leasen van auto’s kan zowel voor nieuwe als jong gebruikte auto’s waarbij wij altijd maatwerk leveren. Onze persoonlijke benadering, flexibele houding en expertise garanderen u zorgeloos rijplezier. RentaRolla Autoverhuur & Autolease is onderdeel van WellColl Groep en heeft vestigingen in Sittard, Maastricht, Heerlen, Kerkrade en Weert.

Paul Nouwen
Rental Agent
088 7580 883
[email protected]