Met ruim een halve eeuw ervaring in schadeherstel heeft WellColl de juiste expertise in huis. In onze modern uitgeruste werkplaatsen, auto spuiterijen en recepties zorgen onze enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers voor een uitstekende service, zowel voor u als voor uw auto, caravan of camper.
We werken vanuit een zeer plezierige werksfeer, omdat dit in onze visie onze befaamde topkwaliteit en service op lange termijn waarborgt. Met slimme technieken als uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitreparatie en Profile Repair herstellen onze specialisten snel en met aandacht voor uw budget en het milieu. We nemen u alle zorgen uit handen, van de reparatie tot en met de afhandeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Dit vatten we trots samen als “WellNess bij schadeherstel”, welzijn voor u en uw auto, caravan of camper. Daarnaast zijn wij specialist in professionele autobelettering , van ontwerp tot uitvoering. Uw (bedrijfs)wagen zal zich als een rijdende reclamezuil door het verkeer bewegen.

Met vestigingen in Heerlen-Hoensbroek, Kerkrade-Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard-Geleen en Weert bereikt  WellColl Groep een volledige dekking in de regio. Niet voor niets zijn we het grootste schadeherstel bedrijf van Limburg.