werken bij

WIL JIJ OF WORD JIJ ONZE NIEUWE WELLCOLLEGA?

Over WellColl als werkgever


WellColl Groep is sinds het ontstaan in 1953 uitgegroeid tot het meest veelzijdige bedrijf in Limburg rondom autoschadeherstel, ruitherstel, caravan- en camperservice. WellColl werkt voor alle verzekeraars en verschillende leasemaatschappijen, en beschikt over een groot aantal merkerkenningen. Daarnaast zijn we een sterke mobiliteitspartner op het gebied van bedrijfswageninrichtingen, voertuigvolgsystemen, oldtimerrestauratie, auto- en busverhuur en autolease (RentaRolla) en speciale verfapplicaties (Special Paints).

WellColl Groep werkt inmiddels met ruim 120 medewerkers in onze vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Weert. Regelmatig hebben wij vacatures voor nieuwe WellCollega’s, bijvoorbeeld plaatwerkers, voorbewerkers/spuiters, autopoetsers, schademanagers, automotive specialisten en administratieve medewerkers. Ook biedt onze onderneming vanwege haar omvang ruime doorgroeimogelijkheden en kansen voor zij-instromers.


6 vestigingen


120 collega's


13000 reparaties per jaar


500 voertuigen in mobiliteitspark

Hoe word jij onze nieuwe WellCollega?


Als er een vacature is, dan plaatsen we deze onder NIEUWS en op diverse social media kanalen. Denk je te kunnen bijdragen aan onze groeiambitie en zou je graag bij ons bedrijf willen werken, stuur ons dan vrijblijvend je CV via onderstaand contactformulier. 

Leg in een heldere motivatie uit wie je bent, wat je zoekt en waarom jij jezelf goed vindt passen bij WellColl. Je mag ook rechtstreeks contact met ons opnemen als je dat prettig vindt. Je zult altijd een reactie ontvangen. 

Mevrouw Karlijn Hendriks

Tel. 088- 758 08 88

Word jij onze nieuwe WellCollege student?


WellColl is onder de MBO en HBO studenten die feeling hebben voor de automotive branche een geliefd stagebedrijf. Buiten stages bieden wij ook ieder jaar de gelegenheid tot het volgen van een BBL leertraject als voorbewerker/spuiter of autoschadehersteller. 

Stageplaatsen voor de volgende opleidingsrichtingen


Marketing en communicatie

Zowel MBO als HBO stages bieden wij aan voor studenten van Commercieel Management (Zuyd Hogeschool) en Marketing en Communicatie (Vista College)


Finance & Control

Voornamelijk HBO studenten die deze stageplaats vervullen bij ons. Dit sluit echter niet uit dat wij niet open staan voor geïnteresseerde en gemotiveerde MBO studenten


Automotive

Wij bieden HBO stageplaatsen aan studenten van de opleiding Automotive Management en Automotive Engineering (Fontys Hogeschool)

BBL leertraject als voorbewerker/spuiter of autoschadehersteller


Interieurbouw

Wij bieden studenten van de interieurbouw opleiding (Gilde) graag de mogelijkheid om te leren in de praktijk door mee te werken met onze professionals in onze werkplaatsen


Schadeherstel en autospuiten

Wij bieden studenten van de school voor Autospuiten en Schadeherstel Zuid Nederland (Summa College) graag de mogelijkheid om te leren in de praktijk door mee te werken met onze professionals in onze werkplaatsen

Ben jij geïnteresseerd in een van deze stageplaatsen of leerplekken? Neem dan contact met ons op via onderstaand sollicitatieformulier en vergeet niet om een motivatie mee te sturen.