Werken bij WellColl Groep

We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers

WellColl Groep is sinds het ontstaan in 1953 uitgegroeid tot het meest veelzijdige bedrijf in Limburg rondom autoschadeherstel, ruitherstel, caravan- en camperservice. WellColl werkt voor alle verzekeraars en verschillende leasemaatschappijen, en beschikt over een groot aantal merkerkenningen. Daarnaast zijn we een sterke mobiliteitspartner op het gebied van bedrijfswageninrichtingen, voertuigvolgsystemen, oldtimerrestauratie, auto- en busverhuur en autolease (RentaRolla) en speciale verfapplicaties (Special Paints).

WellColl Groep werkt inmiddels met ruim 120 medewerkers in onze vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Weert. Regelmatig hebben wij vacatures voor nieuwe WellCollega’s, bijvoorbeeld plaatwerkers, voorbewerkers/spuiters, autopoetsers, schademanagers, automotive specialisten en administratieve medewerkers. Ook biedt onze onderneming vanwege haar omvang ruime doorgroeimogelijkheden en kansen voor zij-instromers.

We bieden ieder jaar weer op diverse locaties de gelegenheid tot het volgen van een BBL leertraject als voorbewerker/spuiter of autoschadehersteller. 

Als er een vacature is, dan plaatsen we deze onder NIEUWS en op diverse social media kanalen. Denk je te kunnen bijdragen aan onze groeiambitie en zou je graag bij ons bedrijf willen werken, stuur ons dan vrijblijvend je CV. Leg in een heldere motivatie uit wie je bent, wat je zoekt en waarom jij jezelf goed vindt passen bij WellColl. Je mag ook rechtstreeks contact met ons opnemen als je dat prettig vindt. Je zult altijd een reactie ontvangen. 

Wil je graag werken bij WellColl maar vind je momenteel geen passende vacature op onze website, dan mag je ook altijd een open sollicitatie sturen.

Contactpersonen van de HR-afdeling:

Mevrouw Pim van Well:
  • alle functies rondom autoschadeherstel, inclusief BBL-trajecten
  • telefoon: 088-7580891
Mevrouw Karlijn Hendriks:
  • functies voor RentaRolla, bedrijfswageninrichtingen, Special Paints, commerciële en administratieve functies
  • telefoon: 088-7580888