WellColl Groep – vacatures


WellColl Groep is een automotive gerelateerd bedrijf met meer dan 125 medewerkers. WellColl zoekt regelmatig monteurs, plaatwerkers, voorbewerkers/ spuiters, autopoetsers, schademanagers, automotive specialisten en administratieve medewerkers. Denk je te kunnen bijdragen aan onze groeiambitie dan stuur ons vrijblijvend je CV. Wees  niet bang om contact op te nemen. We melden ons altijd weer bij je.

Als er een vacature is dan posten we deze onder WellColl nieuws en op social media.

WellColl Groep is sinds de oprichting van het eerste bedrijf in 1953 uitgegroeid tot een sterke regionale mobiliteitsdienstverlener in Limburg die actief is in autoschadeherstel,  caravan- en camperservice, ruitreparatie en -vervanging, autobelettering, bedrijfswageninrichting, voertuigvolgsystemen, dubbele cabines, oldtimerrestauratie en RentaRolla Autoverhuur | Autolease.

WellColl Groep is in heel Limburg vertegenwoordigd met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert.

Regelmatig hebben wij vacatures voor nieuwe WellCollega’s.


BBL Leertraject

We hebben doorlopend medewerkers in dienst middels een BBL leertraject. Vraag rustig of er nog plaats is.

Open sollicitatie

Uiteraard is een open sollicitatie altijd mogelijk. Maak daarvoor gebruik van het contactformulier van een van de vestigingen of stuur een brief of mail naar:

WellColl Groep
T.a.v. mevrouw Pim van Well
Milieuparkweg 2
6136 KP Sittard
E-mail: pim.vanwell@wellcoll.com
T 088 – 75 80 891