Oldtimer restauratie

Complete oldtimers en youngtimer restuaratie

WellColl heeft jaren ervaring met het restaureren van oldtimers en youngtimers. Wij hebben zelf oldtimers in ons bezit en ook bij onze medewerkers is er passie voor oldtimers. We repareren natuurlijk op grote schaal moderne auto's. Dat vinden we eerder een voor- dan een nadeel. Dus heeft u een klassieker, dan kunt u naar de WellColl oldtimer garage. 

Moderne technieken bij restauratie en schadeherstel

Met name op het gebied van autolakken is er de laatste 30 jaar veel veranderd. De moderne UV-grondlakken zijn stabieler en zorgen voor minder doorbloeden van de ondergrond op lange termijn. Moderne transparante clear coats zijn veel harder en krasbestendiger, deze behouden overigens hun glans ook veel beter. 

Door onze schaalgrootte hebben wij veel moderne apparatuur, iets wat bij een klein bedrijf gewoon niet rendabel is. Hierdoor kunnen wij aan een oldtimer en/of youngtimer schade herstellen, modificaties doorvoeren, een deelrestauratie uitvoeren of een gehele auto restaureren. Kom bij ons langs of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Oldtimer en youngtimer (klassieker) taxatie

Bij een oldtimer of youngtimer is het van belang dat een taxatie heeft plaatsgevonden. Dit om de daadwerkelijke waarde vast te kunnen stellen. In tegenstelling tot moderne auto's is de spreiding tussen laag en hoog taxeren groter. WellColl kan een professionele oldtimer taxatie voor u uitvoeren, op afspraak.

Oldtimer en youngtimer transport

WellColl biedt verschillende transportmogelijkheden. Dit zijn vrachtwagens die geheel afgeschermd zijn om kostbare oldtimers te kunnen transporteren. Ook biedt onze dochteronderneming RentaRolla mobiliteitsoplossingen als een autoambulance en een oprijwagen.


De grootste van Limburg

Met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert creëert WellColl een volledige dekking in de provincie Limburg. Dit in het bieden van mobiliteitsoplossingen op alle vakgebieden. WellColl is contractparner van  onder andere Achmea Schadeservice, Schadegarant, GlasGarant, VvAA, DSM Assurantie, Meeús Schadeservice, Aegon Schadeservice, Klaverblad, Noord Hollandsche, ANWB en Unigarant. Voor meer informatie over verzekeringsschade, neem contact op met een van onze vestigingen.

26 maart 2019

Samenvatting klantonderzoek – februari 2019

WellColl wil iedereen op elk gewenst moment, snel, prettig en deskundig van dienst zijn. Wij vinden dat onze klanten áltijd de beste service en kwaliteit verdienen. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en ...

Door Fred1
20 januari 2019

De automerken en hun emblemen

Elk automerk heeft een eigen embleem (logo) en vaak ook een unieke slogan. Deze emblemen zijn vaak in de loop van tientallen jaren geëvolueerd tot wat ze vandaag de dag zijn. We hebben de meeste bekende merken en hun emblemen voor julli...

Door Fred0
10 oktober 2017

I am number four: ready to go

Onze vierde Volkswagen bus, een VW T2 automaat uit 1977  die we aangekocht hebben in eind 2015 is recentelijk opgeleverd. Voorlopig gebruikt ons verhuurzusje Rentarolla  de VW T2 bus voor inzet voor haar klanten. De eerste klant die de b...

Door Fred0
25 februari 2017

De 28 allermooiste auto design elementen

Als auto ontwerpers en ingenieurs samenwerken en om vorm te geven en technische aspecten te verbeteren kunnen hele mooie “kunstwerkjes”ontstaan, die decennia lang het straatbeeld beinvloeden. Een mooi voorbeeld is de eerste...

Door Fred2