Oldtimer transport - vervoer

Veilig, uit het zicht en verzekerd!

Voor het transporteren van uw oldtimer of exclusieve auto hebben wij speciaal oldtimer autotransport. Onze VW Crafter heeft plaats voor 2 oldtimers (afhankelijk van lengte en gewicht). We kunnen uw oldtimer discreet en beschermd tegen weersinvloeden  en nieuwsgierige blikken voor u transporteren. Voor exclusief autotransport is die een must. Onze VW Crafter heeft tevens een dubbele passagierscabine. U kunt dus met uw oldtimers meerijden. Er is inclusief de chauffeur plaats voor 5 personen. Dat kan in bepaalde gevallen handig zijn en scheelt dan in de kosten.

Oldtimer vervoer met optimale bescherming
Niet alleen voor kostbare en exclusieve auto’s zoals Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche, Aston Martin, Bentley, Roll Royce enzovoort is dit ideaal. Echter ook voor “normale” oldtimers kan het van pas komen dat deze beschermd tegen nieuwsgierige blikken en weer en wind getransporteerd worden.

Ook niet rijdende auto's kunnen getransporteerd worden, daar de auto is uitgerust met een elektrische lier.

Standaard zijn de voertuigen met een maximum van 50.000 Euro bij ons verzekerd. Is de waarde van uw voertuig hoger dan kunnen we voor het oldtimer vervoer op maat bijverzekeren. De extra kosten worden vooraf met u besproken.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en kosten van ons oldtimer of exclusief autotransport. We spreken graag uw wensen en onze mogelijkheden met u door.

Buiten de VW Crafter die een afgeschermde laadruimte heeft, is er een mogelijkheid om met zelf een auto te transporteren met onze auto ambulances. Daar past dan maximaal 1 auto op. Deze auto ambulances kunt u bij ons huren

Contactgegevens
Fred Collé: 088 – 758 08 40

Image
Image
Image
Image
Image