Vacature Junior Remarketing Medewerker WellColl Heerlen

Fred ColléOverig, WellColl1 Comment

Autocleaning

Ter uitbreiding van ons frontoffice team zijn wij voor onze vestiging WellColl Heerlen op zoek naar een Junior Remarketing Medewerker.

WellColl Groep

WellColl is sinds de oprichting van de eerste vestiging in 1952 uitgegroeid tot een sterke regionale speler in Limburg die naast het verrichten van autoschadeherstel, inmiddels ook specialist is in diverse andere mobiliteitsdiensten waaronder: remarketing, caravan- en camperservice, ruitreparatie en -vervanging, bedrijfswageninrichting, voertuigvolgsystemen, oldtimerrestauratie en RentaRolla Autoverhuur | Autolease.

WellColl Groep is in heel Limburg vertegenwoordigd met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Weert.  

WellColl Heerlen

De vestiging Heerlen heeft als bijzonderheid dat, naast schadeherstel, hier ook behoorlijk veel occasion remarketing uitgevoerd wordt. De werkzaamheden hiervoor variëren van spotrepair en uitdeuken zonder spuiten tot professioneel poets- en polijstwerk tot en met fotografie van auto’s in een speciaal ingerichte fotostudio. Deze activiteiten en het transport van deze auto’s worden gecoördineerd door de Remarketing medewerker en worden in nauw overleg met de chef werkplaats gepland.

Taken

Als Remarketing medewerker onderhoud je contact met de klant en stel je offertes op voor het ‘showroom klaar’ maken van de inruilauto’s. Je bespreekt deze offertes met de klant en na akkoord plan je de actie in. Dit doe je in nauw overleg met de chef werkplaats. Je geeft leiding aan de autopoetsers, je plant hun werkzaamheden en je draagt zorg voor de inkoop van poetsbenodigdheden.

Zodra de auto klaar is, zorg je dat er verkoop foto’s gemaakt worden en regel je het transport naar de dealer. Je draagt vervolgens zorg voor de facturering en werkt steeds de status bij in een spreadsheet.

Omdat dit een min of meer unieke functie is zal er in het begin voldoende ruimte zijn voor begeleiding en om ingewerkt te worden. Je dient echter wel klantgericht en kwaliteitsbewust te zijn.

Opleiding/ervaring

 • MBO+ denkniveau
 • ervaring in het werken met spreadsheets
 • affiniteit met de automotivesector en bij voorkeur bekend met Smart Repair methoden
 • Rijbewijs B

Competenties

 • klantvriendelijk
 • communicatief
 • plannen, organiseren
 • stressbestendig

Wat bieden wij?

 • Een prettige werkomgeving in een leuk team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.
 • Marktconform salaris
 • Je maakt onderdeel uit van een grotere organisatie. Door middel van efficiënte onderlinge samenwerking tussen de vestigingen en vakgebieden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie met meer dan 130 collega’s. Naast schadeherstel bieden we een groot scala aan diensten aan. Kijk maar eens op onze website www.wellcoll.nl !

Voldoe je aan deze omschrijving dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar: pim.vanwell@wellcoll.com.

Bel je liever of wil je aanvullende informatie dan kun je contact opnemen met Edwin Blokker 088-7580 811 of HR Medewerker mevrouw Pim van Well: 088 – 7580 891.


One Comment on “Vacature Junior Remarketing Medewerker WellColl Heerlen”

 1. Wil ik naar de enquête resultaten kijken, kom ik bij het gebruik van oud frituurvet uit !
  Het resultaat van de resultaten van de door mij ingevulde enquête heb ik jammer genoeg niet gevonden.
  Groeten Jan Nelissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.