Nieuws
10 oktober, 2017

I am number four: ready to go


Featured image for “I am number four: ready to go”

Onze vierde Volkswagen bus, een VW T2 automaat uit 1977  die we aangekocht hebben in eind 2015 is recentelijk opgeleverd. Voorlopig gebruikt ons verhuurzusje Rentarolla  de VW T2 bus voor inzet voor haar klanten. De eerste klant die de bus gehuurd heeft is Limburg Lonkt.  Naomi van Limburg Lonkt heeft de schone taak om Limburg letterlijk en figuurlijk meer op de kaart te zetten. Deze T2 Volkswagen past goed bij haar stijl.

De uitgangssituatie van de bus was erg goed. Er zaten maar op een beperkt aantal plaatsen roestplekken. Nergens was er sprake van doorroesting. Alleen rechts achter had de bus een kleine aanrijdingsschade. En met een deuk weet WellColl wel raad. De bus heeft bij ons een een volledig restauratie proces doorlopen. De motor en automaatbak zijn geheel gereviseerd, het interieur geheel opnieuw bekleed, nieuwe lak een andere tint bruin enzovoort. Het resultaat is een prachtige bus geworden.

Bijzonder aan deze bus is dat hij zowel een automaat bak heeft als airco. Dat is voor de doorgaans spartaanse VW bussen erg bijzonder.

Er is een uitgebreide foto rapportage te bekijken op onze Wall of Fame.