Veel hagelschade in regio Noord Limburg

FredAutoschade, Ruitschade, WellCollLaat een reactie achter

Veel hagelschade in regio Noord Limburg

Hagelschade in Noord-Limburg

In de avond van 23 juni j.l. is er over Noord-Limburg een enorme hagelbui overgetrokken.  Deze hagelbui was in die zin bijzonder, dat er echt enorme hagelstenen ter grootte van tennisballen uit de lucht vielen. Dit veroorzaakte een enorme schade aan auto’s en huizen. Heel veel auto’s zijn ook total loss.
In de stad Weert is geen noemenswaardige hagel gevallen, echter een dorp verder, Someren en Asten daarentegen wel. Op 24 juni stond de telefoon van onze Weertse locatie echt roodgloeiend.

De situatie was voor klanten en verzekeraars zo nijpend dat men in de getroffen regio speciale hagelcentra heeft opgezet. WellColl Weert is door Aegon als hagelcentrum gekozen. Aegon klanten uit de wijde omgeving werden op afspraak naar WellColl Weert gestuurd. Op dit moment komen er nog steeds beperkt nieuwe hagelschade’s binnen. Om de reparatie capaciteit omhoog te krijgen zijn er veel extra medewerkers ingehuurd.

Hagelschade auto’s zijn verplaatst naar andere WellColl vestigingen.

Ook andersom waren er maatregelen nodig. Collega’s van andere locaties zijn bijgesprongen in Weert om ruiten te vervangen en de balies te bezetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.